Beantwoord

Problemen met terugkijken, loopt vast op springt naar het volgende programma

  • 12 June 2021
  • 3 reacties
  • 384 keer bekeken

De laatste tijd wanneer wij een programma terugkijken stopt deze vanzelf. Hij gaat niet terug naar live TV maar springt over naar het volgende programma. Rond de 20 minuten loopt hij vast. Beeld staat even stil en dan plotseling springt hij over naar 20 minuten in het volgende programma. Het kastje is al gereset en teruggezet naar fabrieksinstellingen. Hij doet dit nu al bijna 2 weken en er is geen storing gaande. Waar kan dit aan liggen. Wij kunnen nu telkens maar de eerste paar minuten van een programma terugkijken. 

icon

Beste antwoord door Alexandra van KPN 17 June 2021, 08:36

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

3 reacties

Reputatie 7
Badge +19

Goedemorgen en welkom @Stieben!

Niet fijn dat de tv-ontvanger op een gegeven moment vastloopt als je aan het terugkijken bent. Gebeurt dit ook als je live tv kijkt, of echt alleen bij terugkijken? Welke tv-ontvanger heb je? En hoe is de tv-ontvanger verbonden met jouw Experia Box: rechtstreeks met een internetkabel of draadloos met een Draadloze Verbindingsset? Het kan ook helpen om de tv-ontvanger een frisse start te geven.

Frisse start hadden we inderdaad al geprobeerd. 

De internet box gereset en hij werkt weer!

 

Dank voor de reactie!

Reputatie 7
Badge +19

Frisse start hadden we inderdaad al geprobeerd. 

De internet box gereset en hij werkt weer!

 

Dank voor de reactie!

Fijn om te horen, dank voor de terugkoppeling! Je weet ons hier te vinden als we iets voor je kunnen doen.