Vraag

Sharp smart tv werkt niet met KPN D3 afstandsbediening.

  • 25 maart 2018
  • 7 reacties
  • 528 keer bekeken

Badge
Geen enkele code werkt op de afstandbediening van onze Sharp tv. Alle code's geprobeerd (stuk of 30) maar geen enkele werkt. Wie weet wat het probleem is. Uiteraard precies volgens de beschrijving gedaan menu knopje 5 sec indrukken rode lampjes gaan knipperen en dan de code invoeren. Ter bevestiging knipperen de rode lampjes maar werkt de ab niet.

7 reacties

Reputatie 7
Badge +21
Hi Kerik, welkom op het Forum!
Bedankt voor je bericht! Je zou denken dat één van die 30 codes wel zou werken inderdaad. Heb je ook de snelcode gebruikt, voor Sharp televisies is dat 16. Verder doorloop je dezelfde stappen als die je omschrijft in je bericht.
Hoe merk eigenlijk je dat de televisie nog niet gekoppeld is? Gaat de televisie niet uit, nadat je de stappen hebt doorlopen. Of kan je het volume niet regelen? Ik hoor graag van je!
Badge
Ook code 16 geprobeerd, tv gaat niet uit.
Reputatie 7
Badge +21
Wat raar! Volume kan je dus wel regelen met de KPN afstandsbediening? Heb je al nieuwe batterijen geprobeerd in de afstandsbediening? Als dat niet werkt en de afstandsbediening al een tijdje meeloopt, kan het zijn dat hij aan vervanging toe is. Je kan dan een nieuwe bestellen via onze webshop, met kortingscode AB2017 is dit gratis!
Reputatie 7
Badge +21
Hoi Kerik, ik heb geen antwoord meer van je mogen ontvangen. Is het gelukt met de gegeven opties, of de uiteindelijke nieuwe afstandsbediening?
Badge
Nee werkt nog steeds niet, batterijen zijn goed afstandbediening is ook goed.
Reputatie 7
Badge +21
Heel vreemd, nog steeds dat je alleen de optie niet hebt om hem uit/aan te zetten? Je hebt de witte KPN afstandsbediening, niet toevallig de Comfort + (zwart)?
Reputatie 7
Badge +21
@Kerik, je hebt wel een nieuwe afstandsbediening aangevraagd, of gaat het nog steeds om de 'oude' witte? En wat doet de televisie nog niet, nog steeds het aan/uit zetten? Of werkt ook Volume niet met de KPN afstandsbediening?

Reageer