Beantwoord

Software update lukt niet

  • 26 February 2020
  • 9 reacties
  • 790 keer bekeken

Sinds gisteren geeft modem aan dat er een nieuwe softwareversie is. Modem blijft echter telkens aangeven dat er nieuwe software beschikbaar is en haalt deze dan op. Harde reset en software verwijderen geeft geen resultaat. Ook is het instelmenu via de afstandsbediening niet meer te bereiken. Zojuist nog hardwaretest laten uitvoeren en die geeft 2 foutmeldingen. Lijkt erop dat de ontvanger defect is of zijn er nog andere stappen die genomen moeten/kunnen worden?

icon

Beste antwoord door Sanne van KPN 27 February 2020, 22:25

Bekijk origineel

9 reacties

Reputatie 7
Badge +17

Hoi @Lexus10 en welkom op het forum! Gek dat de tv ontvanger de update niet binnen kan halen. Voor de zekerheid, je voert de reset uit zoals hier beschreven? Zo ja, is je tv ontvanger dan rechtstreeks aangesloten op de Experia Box? Mocht dit niet het geval zijn, wil je hem dan rechtstreeks bekabeld aansluiten op de Experia Box en kijken of hij de update dan wel binnen kan halen? 

Mocht dat niet lukken, wil je dan je forumprofiel aanvullen met je adresgegevens en de naam en geboortedatum van de contractant? Als je daar ook het serienummer noteert van de ontvanger die problemen geeft (die vind je op een sticker aan de onderkant van de ontvanger) en hier een seintje geeft wanneer je dit gedaan hebt, dan kan ik aan de slag. :slight_smile:

Beste Sanne_M, bedankt voor je reactie maar inmiddels is er al een nieuwe ontvanger opgestuurd en werkt alles weer prima.

Zelfde probleem e 83 en geen software update

 

 

Wij hebben heel de middag hetzelfde probl

Moet een nieuw kastje aanvragen cohde 83  kasje kapot

Reputatie 7
Badge +25

Ervaar je nog steeds problemen @Ooijen? Als ik nog kan helpen dan hoor ik het graag.

Hier hetzelfde probleem helaas

 

Reputatie 7
Badge +25

Hier hetzelfde probleem helaas

 

Welk probleem ervaar je precies? Gaat het om een tv-ontvanger die zegt dat er een update beschikbaar is? Zie je een foutmelding?

Zelfde probleem als omschreven.

Ontvanger blijft op 95P hangen.

Harde reset gedaan via menu software verwijderen.

Ontvanger blijft aangegeven dat er nieuwe software beschikbaar is en dan geeft hij aan nu installeren of uitstellen. Bij de keuze nu instaleren blijft de ontvanger hangen op 95 % paar keer procedure opnieuw gedaan.

Nu maar gekozen voor uitstellen. Kunnen we iig tv kijken.

Reageer