Beantwoord

TV ontvanger aanzetten met originele afstandsbediening TV

  • 20 augustus 2018
  • 3 reacties
  • 2174 keer bekeken

Aanzetten tvontvanger met tv afstandbediening
icon

Beste antwoord door Susan_ 22 augustus 2018, 09:01

Goedemorgen Eruk, welkom op het Forum en bedankt voor je bericht!Helaas kan de tv-ontvanger alleen aangezet worden met de afstandsbediening van KPN, of bij bepaalde universele afstandsbedieningen (staat een genoemd op het Forum die positief uit de test komt bij enkele klanten!). Die van de televisie zelf is hier vaak niet geschikt voor. Wél kan de afstandsbediening van KPN veel functies van de afstandsbediening van je televisie overnemen! Dit doe je door hem in te stellen op je televisie.
Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 7
Badge +10
@Eruk, je kunt met de afstandsbediening van je tv meestal niet de tv ontvanger bedienen. Andersom kun de de afstandsbediening van de tv ontvanger wel zo instellen dat je een aantal functies van de tv (aan/uit, volume, bronkeuze) kunt aansturen.
Reputatie 7
Badge +21
Goedemorgen Eruk, welkom op het Forum en bedankt voor je bericht!

Helaas kan de tv-ontvanger alleen aangezet worden met de afstandsbediening van KPN, of bij bepaalde universele afstandsbedieningen (staat een genoemd op het Forum die positief uit de test komt bij enkele klanten!). Die van de televisie zelf is hier vaak niet geschikt voor. Wél kan de afstandsbediening van KPN veel functies van de afstandsbediening van je televisie overnemen! Dit doe je door hem in te stellen op je televisie.
Reputatie 7
Badge +21
Hoi @Eruk, heb je wat gehad aan bovenstaande reacties? Anders hoor ik het graag!

Reageer