Beantwoord

update arris vip2952

  • 27 January 2021
  • 2 reacties
  • 101 keer bekeken

Heb 4 ontvangers Arris vip 2952 geen update gehad komt er nog uitrol van de update?Denk dat we op een en andere manier in het systeem geblokt worden voor de update 

icon

Beste antwoord door Jeroen van KPN 3 February 2021, 11:04

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

2 reacties

Reputatie 4
Badge +2

Wees maar blij dat je die update nog niet gehad hebt, jij bent nog in het gelukkige bezit van snel werkende ontvangers. Het merendeel van de klanten klaagt alleen maar dat hun ontvanger zo traag geworden is na de update van het nieuwe menu. De meesten zouden ook heel graag weer het oude menu terug willen hebben zodat hun ontvangers ook weer lekker snel werken.

Maar als het goed is, dan krijgen de ontvangers die nog niet een update naar het nieuwe menu gehad hebben, ergens in februari via een veegbatch de update ook binnen.

Reputatie 7
Badge +19

Goedemorgen @Dick55, deze maand komt er een veegbatch waarbij iedereen die het nieuwe menu nog niet heeft, dit zal gaan krijgen. Ik kan vooralsnog niet aangeven wanneer het zo ver is.