Beantwoord

Videoland kijken op ander adres

  • 11 juni 2018
  • 2 reacties
  • 4788 keer bekeken

Heb nu videoland van KPN is het nu ook moggelijk om dit op een ander adres te kijken zonder kosten heb namelijk geen code hoeven in te vullen hebben ze via klantenservice aangesloten

admin: titel aangepast ivm vindbaarheid
icon

Beste antwoord door PeterG 12 juni 2018, 02:42

Dat kan via de itv-app voor Android en iOS apparaten. Hoewel het een béétje lastig is nu omdat 'on demand' menu in de app er nog niet is. Je moet dus een titel v.e. aflevering (of film) weten. Of de naam v.e. serie. Voor de zoekfunctie.Je dient in te loggen met je itv-abonneenummer, dat vind je in de decoder onder instellingen en in MijnKPN. En je itv-pin. Die vind je, als je dat niet weet, in de brief (bij aanvang abonnement) en in MijnKPN.Is op dat andere adres óók een abonnement op KPN Interactieve TV actief dan kun je zelfs je decoder meenemen. Je kunt dan op je eigen abonneegegevens kijken.
Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Dat kan via de itv-app voor Android en iOS apparaten. Hoewel het een béétje lastig is nu omdat 'on demand' menu in de app er nog niet is. Je moet dus een titel v.e. aflevering (of film) weten. Of de naam v.e. serie. Voor de zoekfunctie.

Je dient in te loggen met je itv-abonneenummer, dat vind je in de decoder onder instellingen en in MijnKPN. En je itv-pin. Die vind je, als je dat niet weet, in de brief (bij aanvang abonnement) en in MijnKPN.

Is op dat andere adres óók een abonnement op KPN Interactieve TV actief dan kun je zelfs je decoder meenemen. Je kunt dan op je eigen abonneegegevens kijken.
Reputatie 7
Badge +23
Hoi Peternr1,

Wat PeterG aangeeft is helemaal juist. Een andere optie is om een abonnement via Videoland zelf te nemen en niet via KPN, dan kun je overal kijken op alle devices. Nadeel is dan wel dat je niet meer via de ontvanger van KPN kunt kijken, wél op een smart-tv.

Reageer