Zender van de maand: februari 2019

  • 5 February 2019
  • 0 reacties
  • 166 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +30
Kattenliefhebbers verenigt u! Deze maand is de zender van de maand NatGeo Wild, welke de hele maand in het teken staat van Big Cat Month.



NatGeo licht zelf al de nieuwe programma's uit die je deze maand kunt kijken. Elke zondag gaan er een of twee programma's in première. Leeuwen, luipaarden, tijgers en poema's, ze zijn allemaal vertegenwoordigd.

Daarnaast worden ook in de reguliere programmering meer grote-kattenprogramma's getoond.

Net zoals vorig jaar steunt Big Cat Month het Big Cats Initiative, een programma om grote katten in het wild te beschermen.

Los van tv kijken kun je ook iets winnen, en wel een reis naar Zuid-Afrika. Ga daarvoor naar deze NatGeo pagina en doe mee aan de quiz*.

Heb je het Pluspakket al, dan kun je NatGeo Wild vinden op kanaal 87. Heb je het Pluspakket nog niet, kijk dan in februari gratis via kanaal 28.

Als je ook na februari wilt blijven kijken, kun je het Pluspakket via de tv-ontvanger (Menu >> Mijn service >> Zenderpakketten ) of via je MijnKPN toevoegen aan je pakket voor €9,99 p/m.

*Voor de volledigheid: deze wedstrijd wordt georganiseerd door National Geographic en staat los van KPN.

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.