Zender van de maand: februari 2020

  • 29 January 2020
  • 2 reacties
  • 203 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +30

Het is weer februari, en ook dit jaar is dat op Nat Geo Wild Big Cat Month. Dus maken we van de gelegenheid gebruik om de zender ook weer als zender van de maand onder de aandacht te brengen.

Elke zondag in februari zijn er premières en nieuwe afleveringen van programma's rondom grote katten. Dit begint op zondag 2 februari met de eerste twee afleveringen van Wild Cats of India. 

Dan op 9 februari The Real Black Panther, India's Wild Leopards op 16 februari en Lion Brothers: Cubs to Kings op de 23e.

 

Tussendoor zijn er natuurlijk nog allerlei andere programma's te zien rondom grote katten, en de reguliere programmering. Binnen die reguliere programmering begint op 5 februari het nieuwe Jungle Animal Rescue.

 

Nat Geo Wild vind je in het Pluspakket op kanaal 87. Heb je het Pluspakket nog niet? Dan kijk je de hele maand februari gratis via kanaal 42. Als je ook na februari wilt blijven kijken, kun je het Pluspakket via de tv-ontvanger (Menu >> Mijn service >> Zenderpakketten) of via MijnKPN toevoegen aan je pakket voor €9,99 p/m (abonnementen voor 8-10-2019) of €6,99 (Hussel).


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

2 reacties

Erg leuk bericht, leuk ook Nat Geo Wild :)

 

Wel is het nog geen februari, de tijd gaat snel… maar nu ook weer niet zo snel… ;)

Reputatie 7

Bijna februari @Erik_ ;) Scherp van je @AndriesJ86. Mee eens ook, leuke zender! :panda_face::koala::bear::elephant::dragon: Â