Zender van de maand: februari 2021

  • 1 February 2021
  • 0 reacties
  • 182 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +30

De eerste maand van het jaar is al weer voorbij en februari is hier. En het ziet er naar uit dat echte winter er nou toch is. Kruip dus lekker met een dekentje en warme chocolademelk op de bank en geniet van de zender van de maand: RTL Lounge.

The Bold and the Beautiful en GTST zijn de paradepaardjes van deze zender. Maar daarnaast vind je er ook Nederlandse comedy's zoals Zonder Ernst en Het zonnetje in huis. En, jeugdsentiment voor mij, de fantasy serie Charmed.

 

RTL Lounge vind je in het Pluspakket op kanaal 73. Heb je het Pluspakket nog niet? Dan kijk je de hele maand februari gratis via kanaal 42. Via iTV Online kun je ook gratis kijken, dit gaat dan echter wel via het originele kanaal.

Als je ook na februari wilt blijven kijken, kun je het Pluspakket via de tv-ontvanger (Menu » Mijn service » Zenderpakketten / Menu » Instellingen » Zenderpakketten) of via MijnKPN toevoegen aan je pakket voor €9,99 p/m (abonnementen voor 8-10-2019) of €6,99 p/m (Hussel).


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.