Zender van de maand: januari 2019

  • 31 december 2018
  • 3 reacties
  • 705 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +28


We beginnen het nieuwe jaar met aandacht voor de kleintjes. De zender van de maand is namelijk Boomerang.

Een zender vol met allerlei tekenfilms. Veel klassiekers, zoals Looney Tunes, Scooby Doo, Top Cat, Pink Panther, The Flintstones en Tom & Jerry. Maar ook nieuwe versies van oude getrouwen zoals Inspector Gadget en Mr. Bean. En nieuwere cartoons zoals Bunnicula, The Happos Family en Grizzy en de Lemmings.

Naast tv kan de kleine, of de grote met het kleine hart, spelletjes doen en aanvullende video's kijken op boomerangtv.nl.


Heb je het Pluspakket al, dan kun je Boomerang vinden op kanaal 55. Heb je het Pluspakket nog niet, kijk dan in januari gratis via kanaal 28.

Als je ook na januariwilt blijven kijken, kun je het Pluspakket via de tv-ontvanger (Menu >> Mijn service >> Zenderpakketten ) of via je MijnKPN toevoegen aan je pakket voor €9,99 p/m.

3 reacties

Reputatie 7
Badge +19
In februari 2019 is National Geograpic Wild de zender van de maand.Bron : https://www.nationalgeographic.nl/dieren/2017/12/dit-zie-je-tijdens-big-cat-monthDit zie je tijdens Big Cat Month

In februari staat National Geographic Wild volledig in het teken van grote katten. Tijdens de Big Cat Month nemen wij jou via de tv-zender en onze online platformen mee in de wereld van deze majestueuze dieren.Big Cats Initiative

Tijdens deze maand brengt National Geographic Wild het beschermen van de katachtigen en hun leefgebied onder de aandacht en wordt het Big Cats Initiativevan de National Geographic Society gesteund. Meer over het Big Cats Initiative lees je hier.


Zender van de maand

Speciaal voor de Big Cat Month is National Geographic Wild vrij verkrijgbaar in je basispakket.


Nieuwe shows

Elke zondag om 18:00 gaan op National Geographic Wild adembenemende programma's in première. Deze worden op woensdag om 21:00 op National Geographic herhaald.
Hieronder een overzicht van de nieuwe shows:

Zondag 3 februari op Wild | Woensdag 6 februari op National Geographic
Birth of a Pride
In Selinda, Bostwana, werden leeuwen opgejaagd tot ze bijna uitgestorven waren, maar dankzij bescherming is het aantal leeuwen weer gegroeid van 2 naar maar dan 60. Wees getuige van een ongelooflijk en hartverwarmend verhaal over overleven door de ogen van de leeuwen die de verwachtingen overtroffen. Volg zes welpen terwijl ze de wereld rondreizen en leren jagen, socialiseren en overleven in de nu bloeiende wildernis.
Tree Climbing Lions
Grote kattenbioloog Alexander Braczkowski heeft een missie. Hij heeft 90 dagen om leeuwen in Oeganda te tellen en te leren hoe het met de bevolking gaat. Maar dit zijn geen gewone leeuwen. De prides in Queen Elizabeth National Park brengen het grootste deel van hun leven door in de bomen, een zeldzaam en mysterieus gedrag dat uniek is voor dit deel van Afrika.

Zondag 10 februari op Wild | Woensdag 13 februari op National Geographic
Leopard Kingdom
Karula, de koningin van Djuma, regeerde meer dan een decennium lang over Sabi Sand in Zuid-Afrika. Ze voedde meerdere welpen op tot onafhankelijkheid. Maar nu is de koningin verdwenen. Haar troon zit klaar om gevuld te worden. Haar nakomelingen hopen nu het land te claimen dat ooit van haar was.
Leopard Huntress
Wanneer een venijnig gevecht met het mannelijke luipaard de dood van haar welp oplevert, moet Malika zichzelf opnieuw uitvinden na het verlies. In de strijd om te overleven wordt ze geconfronteerd met gevaarlijke vijanden en moet ze ver buiten haar comfortzone jagen.

Zondag 17 februari op Wild | Woensdag 20 februari op National Geographic
Clash of Tigers
Hoe ver gaat een tijgermama om haar zwakste jong te beschermen? Krishna, een 6-jarige tijgerin, heeft haar tweede nestje van vier gezonde jongen geboren. Krishna verschuift haar welpen naar een meereiland voor de veiligheid. Een tijgermoeder is geheimzinnig en beschermend voor haar welpen aangezien zij hun enige verzorger is.

Zondag 24 februari op Wild | Woensdag 27 februari op National Geographic
Man Vs. Puma
In Patagonië zijn de poema's moordenaars. Maar zelfs toproofdieren beginnen als zorgeloze kittens. Grote kattenkenner Boone Smith volgt een bizar spoor van bloedbad en dood om de poema's in Patagonië te volgen. Boone reist naar twee toplocaties waar poema-gedrag ongekend is. In Chili is de prooi groot en intimiderend, terwijl deze in Argentinië veel gemakkelijker te vangen is. Dat is zo ongewoon dat zelfs Boone er verrast door is.
Reputatie 7
Badge +9
Ikzelf heb de heeft deze zender al in het plus pakket. Het is een mooie zender als je van natuur houd 👍
Reputatie 7
Badge +28
Dank voor het plaatsen, Noordzee. Ik was even vergeten dat ik een lang weekend vrij was waardoor ik niet op tijd een nieuw topic heb kunnen schrijven. Dat is bij dezen gerectificeerd 🙂

Reageer