Sticky

Zender van de maand: januari 2021

  • 1 januari 2021
  • 5 reacties
  • 560 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +29

Welkom in 2021 allemaal! Laten we hopen dat het een beter jaar wordt dan 2020 en dat we langzamerhand meer terug kunnen gaan naar het oude normaal :)

In januari zitten we natuurlijk nog wel t/m de 19e in een lockdown. Dus, om de kinderen in die periode wat mee te vermaken is de zender van de maand dan ook Nick Jr. Gevuld met allerlei leuke animatieseries voor kleuters en jongere basisschoolleeftijd kids.

 

 

 

Let op: vanwege de feestdagen en het daaropvolgende weekend wisselt de zender van de maand op maandag 4 januari. Tot die tijd blijft het dus nog even NPO 1 Extra :)

 

Nick Jr. vind je in het Pluspakket op kanaal 53. Heb je het Pluspakket nog niet? Dan kijk je de hele maand januari gratis via kanaal 42. Via iTV Online kun je ook gratis kijken, dit gaat dan echter wel via het originele kanaal.

Als je ook na januari wilt blijven kijken, kun je het Pluspakket via de tv-ontvanger (Menu » Mijn service » Zenderpakketten / Menu » Instellingen » Zenderpakketten) of via MijnKPN toevoegen aan je pakket voor €9,99 p/m (abonnementen voor 8-10-2019) of €6,99 p/m (Hussel).


5 reacties

Reputatie 7

Heel leuk.

:sleeping: Alleen @Erik_  … via de decoder is nog steeds NPO 1 Extra te zien via het ZvdM kanaal.

Via de apps (smartphone/tablet/Samsung-LG-TV) en website (tv.kpn.com) is wel de goede: Nick jr.

(geplaatst op 2-1-21 om 00:25 uur)

Reputatie 7
Badge +16

@PeterG Dat kan kloppen: “Let op: vanwege de feestdagen en het daaropvolgende weekend wisselt de zender van de maand op maandag 4 januari. Tot die tijd blijft het dus nog even NPO 1 Extra :)” 
Maandag zou Nick Jr. ook via de ontvanger gratis te zien moeten zijn!:sunglasses:

Reputatie 7

Oh, @Lisa 

Dát had ik niet gelezen, aangezien het via de online kanalen wel al is aangepast. En ik maar denken dat alles nu één platform is…. Pfff :hushed: .

Reputatie 7
Badge +29

Dit komt doordat online niet het zender van de maand kanaal wordt vrijgegeven, maar de Pluspakket zender zelf. Dat is makkelijker in te plannen waardoor dit al wel gedaan was. Voor de ontvangers moet actief de stream van het zvdm-kanaal aangepast worden om een andere zender door te geven. Dat is zojuist gebeurd, dus nu zou je Nick Jr. moeten zien :)

Reputatie 7

Aha. Dank voor de technische uitleg. Wel grappig als je via de app (tv/laptop/tablet/phone) “42” danwel “zender v.d. maand” kiest dat dat dus anders werkt.
42 op de decoder is nu ook Nick jr. inderdaad.

Reageer