Zender van de maand: oktober 2020

  • 28 September 2020
  • 0 reacties
  • 110 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +25

In oktober is SLAM! TV zender van de maand bij KPN en daarom de hele maand gratis te zien op kanaal 42!

Op SLAM! TV hoor en zie je de lekkerste muziek van dit moment. Iedere dag komt een selectie van de beste clips voorbij. De nieuwste hits van Martin Garrix, Dua Lipa en Jason Derulo, maar ook die van Lucas & Steve en The Weeknd.

Club Ondersteboven

In ‘Club Ondersteboven’ staat de driehoek tussen artiesten, luisteraars en de dj's van SLAM! centraal. Naast de lol en humor is er ook ruimte voor serieuzere zaken. ‘Club Ondersteboven’ is iedere maandag tot en met donderdag tussen 19.00 en 22.00 uur te beluisteren op SLAM! radio en vanaf 20:00 uur te zien via SLAM! TV.
 

SLAM! MixMarathon

Het is de pre-party van je weekend: de ‘SLAM! MixMarathon’. De lekkerste dj sets komen voorbij, opgenomen in de SLAM! studio, tijdens het Amsterdam Dance Event of het speciale MixMarathon Quarantaine festival.


SLAM! 40

‘SLAM! 40’ is een wekelijkse hitlijst met de populairste tracks van dit moment. De lijst wordt samengesteld door trends en statistieken op YouTube & Spotify. Ook op SLAM! TV zie je alle clips uit de SLAM! 40 voorbij komen.

 

SLAM! TV is de hele maand oktober vrij verkrijgbaar in het basispakket op kanaal 42. Heb je het Pluspakket? Dan kun je altijd naar SLAM! TV kijken, op kanaal 111.


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.