Zender van de maand: september 2018

  • 1 september 2018
  • 0 reacties
  • 336 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +28


September, de tijd dat de scholen weer beginnen. Leren zullen we allemaal! En dat kan deze maand ook met de nieuwe zender van de maand: Discovery Science.

Wel bekende programma's als How It's Made en How Do They Do It vertellen je meer over het ontstaan en maken van alledaagse producten. Voor onalledaagse producten en aanverwante zaken heb je onder andere Extreme Engineering en Food Factory.

Ben je meer van dingen uitproberen? Kijk dan eens naar Street Science. Het lijkt oppervlakkig wel wat op Mythbusters (wat trouwens ook wordt uitgezonden) maar in plaats van in een werkplaats en op afgelegen plekken gaan Kevin en zijn team de straat op om voorbijgangers er bij te betrekken.

Wil je wat verder kijken dan het bekende, waag je aan Sci-Fi Science waarin wetenschap en technologie uit science fiction werken wordt besproken en beoordeeld. Of Secrets of the Underground als je liever terug gaat in de tijd 🙂

Tenslotte, voor het grote plaatje: How the Universe Works en Futurescape with James Woods.

Kijk voor meer informatie op de Zender van de Maand pagina op onze website.

Heb je het Pluspakket al, dan kun je Discovery Science vinden op kanaal 83. Heb je het Pluspakket nog niet, kijk dan in september gratis via kanaal 23.

Als je ook na september wilt blijven kijken, kun je het Pluspakket via de tv-ontvanger (Menu >> Mijn service >> Zenderpakketten ) of via je MijnKPN toevoegen aan je pakket voor €9,99 p/m.

0 reacties

Er zijn nog geen reacties. Reageer als eerste.

Reageer