Zoeken videotheek werkt niet

  • 29 november 2014
  • 2 reacties
  • 575 keer bekeken

Leuk zo'n grote videotheek, maar als het zoeken niet werkt onmogelijk te gebruiken. Bij de zoekfunctie krijg je in eerste instantie alleen de tab 'gids', zoeken heeft dan geen resultaat. Andere tabs zijn niet te selecteren. Door de returnknop wordt ook in de andere tabbladen/categorieen, dus ook de videotheek, maar die zoekresultaten zijn vervolgens niet te selecteren. De Ok knop zorgt voor een nieuwe zoekactie.... Waardeloos dus.
Overigens zou het genre 'gratis' ook wel helpen...

2 reacties

Reputatie 7
Hmm, ik denk dat je niet snapt hoe het werkt. Ik probeer het te verduidelijken.

Als je in het hoofdmenu 'zoeken' selecteert en op OK drukt krijg je (soms na een tijdje) de keuzes In alles, In gids, In Programma gemist en In videotheek. Daar kun je een selectie maken.

Kies je 'In alles' dan krijg je de resultaten met 3 tabs. Gids, Pr. gemist en Videotheek. Die drie tabs (grijs) kun je vervolgens met de toesten < en > (staat onderin beeld) wisselen. Die toesten zitten links het rechts van de OK-toets.

! Zoek op 1 woord zonder spaties ! Anders krijg je 0 resultaat.

Heb je géén extra abonnement op Videoland on demand dan is er maar héél weinig gratis. Heb je dat wel dan kun je onder Videotheek kiezen voor Videoland on demand. Dan heb je alleen de gratis films, series etc die daaronder vallen.

Reputatie 7
Badge +28
Hallo Willemieke,

Welkom op het forum! Jammer dat het zoeken niet goed wil. Lukt het beter na de uitleg van Peter, of loop je nog tegen problemen aan?

Met vriendelijke groet,

Erik

Reageer