Al 11 dagen zonder tv/vaste telefoon, internet

  • 6 April 2021
  • 6 reacties
  • 48 keer bekeken

Al maar kabelbreuken buiten, dagenlang geen internet en tv, nu dongel gekregen werkt prima, ook digitene deze werkt alleen stotterend, minuten weg zeker bij sneeuw en storm (bomen)  niet om aan te kijken  ,volgens google is  zeeland een stiefkindje met digitene  zeer slechte ontvangst, kan de reparatie niet vlotter??? ook onze vaste telefoon werkt niet en bij de buren ook zelfde klachten.


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

6 reacties

Reputatie 7

Hallo @grevelingen, 11 dagen geen verbinding hebben is erg lang inderdaad! Ik ben meteen voor je gaan kijken met de gegevens die je op je profiel hebt staan. Zo te zien is er al een melding aangemaakt voor de kabelbreuk en zijn de specialisten daar al mee bezig, dat kunnen wij niet versnellen. Het is in handen bij de juiste mensen. Vaste telefonie gaat via dezelfde verbinding, daarom werkt die ook niet. Het kan zijn dat de buren door dezelfde kabelbreuk zijn getroffen.
Als ik het goed begrijp heb je ook al een noodpakket gekregen, waar de Digitenne een onderdeel van is. Als het signaal niet optimaal is zou je kunnen proberen om de antenne te richten naar de dichtstbijzijnde zendmast, in jouw geval is dat in Goes. Wordt dat daarmee wel beter?

*admin edit agenda = antenne

agenda 

Antenne :thinking:

eindelijk opgelost, let wel  digitenne werkt zeer slecht in zeeland, laat kpn dan meteen verlengkabel en buitenantenne meegeven,

monteurs erg aardig.

Reputatie 7

Dat is goed om te lezen @grevelingen. gelukkig hebben de monteurs de breuk nu kunnen verhelpen! Ik neem aan dat het daarmee nu ook weer bij de buren is hersteld?

Bij het noodpakket zit inderdaad geen buitenantenne, dat klopt. In veel gevallen is er met deze antenne goed bereik, helaas was dat in jouw geval minder.

Beste Jasper,

 

11 dagen zonder tv, en kpn weet dat ontvangst in zeeland bijna onmogelijk

is zonder buiten antenne en verleng kabel, overigens er waren vele kabel breuken.

Reputatie 7

Er waren inderdaad meerdere breuken las ik in de melding, daardoor duurde het verhelpen in dit geval langer dan we willen. Daardoor kan je nu weer tv kijken zoals je gewend bent en heb je de Digitenne niet meer nodig.