Vraag

Chromecast cadeau alleen voor nieuwe klanten, waarom?

  • 23 mei 2018
  • 29 reacties
  • 2293 keer bekeken


Toon eerste bericht

29 reacties

1 zender met 4K.... tjonge jong.... Maar goed typisch KPN want Kpn en korting?
Gratis chromecast maar alleen voor nieuwe klanten. De reden volgens KPN omdat huidihe abonnees al speciale kortingen en acties krijgen! Oké.... nou zolang ik al abonnee ben bij KPN doen en kunnen ze zogenaamd niks als je daadwerkelijk wilt veranderen van abonnement..

Ze doen toezeggingen die ze nooit nakomen. Zou tijdens verhuizing GRATIS wifi dongel en Digitenne krijgen. Want ik had al zeer tijdig, voor de verhuizing, KPN geïnformeerd. Kreeg van 2 medewerkers van KPN tot 2x toe een toezegging voor Gratis internet & Digitenne (als service) plus ze zouden mij een speciaal aanbod gaan doen vanwege verhuizing. Dit omdat ik op die locatie glasvezel heb en dus sneller internet mogelijk is en ik ook 4k tv;s heb plus nu gratis Spotify. Zou een extra scherpe aanbieding krijgen met daarin gratis Spotify. De medewerkers vonden zelf ook dat dit het domste besluit van KPN is geweest om Spotify uit de pakketten te halen en dat er nu extra voor betaald moet worden. Dus ze zouden mij dit gratis blijven aanbieden als ik een 4k abonnement zou nemen.
Er was alleen 1 nadeel, ze konden dat allemaal pas regelen als ik daadwerkelijk 2-3 weken voor de verhuizing was. Want ze hadden maar een beperkt aantal digitenne kastjes en wifi dongel beschikbaar. Geen probleem dan bel ik toch later. U raadt het al? Ongeveer 2,5 week voor de verhuizing weer gebeld en toen kon er opeens helemaal niks, je zoekt het maar uit! Doei...

Dus.... Loze beloften. Hier dus geen beloofde 4k abonnement inclusief gratis Spotify!
Eind oktober loopt abonnement bij KPN mobiel af en dan ben ik weg bij KPN, zowel bij Mobiel als thuis. Wij als klanten moeten wel onze afspraken nakomen maar KPN dus niet?

Waar bliijft de beloofde aanbieding voor KPN 4K met twee 4k decoders + gratis Spotify en de hogere snelheid?
En wanneer gaan de HD zenders nu eens gewoon op zender kanaal 1 en niet op 701 etc...
Ja glasvezel 661 etc. is er nu ook. Zie geen enkel verschil ondanks de 4k UHD tv's. Hangt ook nog eens een Marantz 4k upscaling decoder tussen.... beeld blijft slecht.

Dan maar snel overstappen naar een ander als KPN nu niet eens met de beloofde aanbieding komt

Sorry beetje off topic maar goed.... flinke frustratie.
Reputatie 7
Badge +15
Hey Harald, inderdaad flinke frustratie. Laat het gaan, dat lucht lekker op 😉 Inderdaad gaat je bericht wat off-topic, ik probeer toch zo volledig mogelijk te beantwoorden.

Zuur dat wij de beloften niet zijn nagekomen. Maar wat ik opmerkelijk vind, gezien je zeer tijdig bij ons de verhuizing hebt doorgegeven, is dat je een Direct Online pakket (MiFi-router + Digitenne) van ons zou ontvangen? Dat is toch raar! als je op tijd de verhuisdatum doorgeeft hebben wij ook op de afgesproken verhuisdatum je verbinding op je nieuwe adres klaar :)

Klopt, we zijn met de nieuwe pakketten gestopt met het geven van een gratis Spotify Premium activatiecode.

Momenteel is er maar 1 zender die uitzendt in 4k beeldkwaliteit. De muziekzender Xite. Maar waarom maar 1 zender? Nou dat is eenvoudig: programma's moeten in 4k worden opgenomen. Helaas wordt dat nog maar mondjesmaat gedaan. Het zal nog wel even duren voordat er ook tv-uitzendingen van bijvoorbeeld NPO, RTL en SBS in ultra hd komen. Om programma's in ultra-hd op te nemen, moeten televisiestudio’s namelijk flinke investeringen doen. Bijvoorbeeld in nieuwe camera’s en techniek om de ultra-hd-beelden te verwerken en te distribueren. Nieuwtje: Internationale voetbalorganisatie FIFA heeft bekendgemaakt dat alle 64 voetbalwedstrijden tijdens het wereldkampioenschap voetbal 2018 in Rusland worden opgenomen in 4k-resolutie en high dynamic range. Het WK zal door de NOS in 4k worden uitgezonden.

Jij bent er klaar voor met je nieuwe UHD tv en onze techniek (tv-ontvanger) is er ook he-le-maal klaar voor! Het wachten is nu nog op de omroepen. Wel kun je vanuit de 4k tv-ontvanger kijken naar een aantal films en documentaires bij On Demand. Meer informatie over KPN en 4k vind je op de site.

De Chromecast geven we als welkomstcadeau weg bij een nieuw abonnement. Ik zie dat je nog een Alles-in- 1 Standaard afneemt. Ik heb je een privébericht gestuurd, mocht je graag over willen naar de nieuwe Internet en TV 4k 🙂 Allicht dat ik nog wat voor je kan betekenen. Ik hoor graag van je!
Waarom wordt er anders niet met een korting de chromecast aangeboden aan trouwe klanten. Kan best zeggen dat ik een goede klant ben met abonnement op tv, internet, 3 mobiele abonnementen en nog een extra tv pakket sport. Dus er gaat genoeg geld iedere maand naar KPN. Ben verder best een tevreden klant, maar op dit soort dingen schiet KPN tekort voor zijn vaste klanten. Gratis hoeft niet maar mag wel 🙂, maar evt chromecast met een korting!!!!!
Reputatie 7
Badge +20
Goedemorgen Geluk18, ik snap dat zelfs een korting op de Chromecast fijn zou zijn, maar helaas bieden we dat niet aan. Ik val liever niet in herhaling, dus daarom quote ik mijn collega Marina hierin 🙂 :
Een korting is ook voor bestaande klanten fijn. Echter is dit een welkomstactie. Iedere nieuwe klant krijgt een welkomstactie in de vorm van korting of in dit geval een cadeau. Dat is een eenmalige aanbieding en je zult ooit ook zo’n aanbieding hebben gekregen. Ook vinden wij kortingsacties belangrijk voor klanten die al langer gebruik maken van onze diensten. Daarvoor bieden we KPN Compleet. Als je vaste diensten en mobiel combineert levert dat behoorlijk wat voordeel op. Zo verdubbelen we het tegoed van je mobiel, krijg je maandelijks €5,- korting op je factuur en krijg je een gratis zenderpakket. Dat levert dus een structureel voordeel op, waar je je gehele contractperiode plezier van hebt.

Reageer