Vraag

een hoge ping

  • 18 maart 2019
  • 4 reacties
  • 224 keer bekeken

Sinds ik verhuisd ben is mijn ping erg gestegen. Wat erg frustrerend is tijdens gamen, heb het nog nooit gehad een hoge ping tot nu toe. Wat kan ik hieraan doen?

4 reacties

Reputatie 7
Badge +28
Beste @Arti, welkom! Ik kan me heel goed voorstellen dat dat frustrerend is.. Via welk apparaat game je? En heb je dat apparaat bekabeld aangesloten op de Experiabox? Wil je in ieder geval eens een bekabelde speedtest doen? Ik ben benieuwd wat daaruit komt. Wil je daarnaast je forumprofiel aanvullen met je postcode + huisnummer en evt. klantnummer(s)? Dan kijk ik met je mee.
Reputatie 7
Badge +28
Ik zie dat je niet meer gereageerd hebt, heb je op een andere manier contact met ons gehad? Mocht je nog vragen hebben, weet je me te vinden!
Hallo @Marcia_ Ja het probleem is nog steeds aanwezig! Ik speel alleen via PC en is direct verbonden op de Experiabox. Ik heb mijn profiel bijgewerkt.

Speedtest van nu; https://kpn-itns.speedtestcustom.com/result/1f92f9d0-4deb-11e9-8f5b-dda09ea715a8
Speedtest op oude locatie: https://beta.speedtest.net/result/6500921644 (het is een oude) maar dat is nooit veranderd geweest wat ping en download/upload.

Verschil is duidelijk aanwezig en ik merk duidelijk verschil als ik game, met name FPS games.

Alvast bedankt voor de moeite.
Reputatie 7
Badge +28
Ha @Arti, sorry voor de belachelijk late reactie! Ik dacht dat ik gereageerd had, maar dat bleek niet het geval. De lijn ziet er keurig uit en 24 ping is niet ontzettend erg. Wil je eens traceroutes naar de gameserver doen? Kan je dan hier screenshots ervan plaatsen? Op die manier kunnen we dan hopelijk achterhalen wat er precies aan de hand is.

Reageer