Beantwoord

EIgen router achter xperiabox v9 i.v.m. parantel control

  • 27 december 2017
  • 2 reacties
  • 208 keer bekeken

Vanwege een (dreigende) gameverslaving van een van onze kinderen hebben wij een Ubiquiti AmpliFi HD router aangeschaft om op mac-adres niveau het verkeer per apparaat te kunnen managen. Helaas lukt het niet de benodigde instellingen aan te passen in de experiabox V9 om e.e.a. werkend te krijgen. De ECO instellingen zijn te beperkt waarbij je wel bepaalde tijdslots aan/uit kunt zetten maar dat geldt dan voor alle aangesloten apparaten, dus ook het alarm. Geen optie dus. 1e lijns support kan/mag de oplossing niet bieden en de oplossing op netwerkje.com met een managed switch is qua bekabelde infrastructuur hier in huis niet makkelijk aan te passen en ook niet wenselijk. Wij hebben er begrip voor dat KPN zoveel mogelijk grip wil houden op hun netwerk om zo ook onnodige (extra) load met alle daarbij horende extra kosten op de helpdesk zoveel mogelijk te beperken, maar dat wij hierdoor worden beperkt een gameverslaving te managen gaat ons te ver. We zouden ervoor kunnen kiezen om de router er tussen te plaatsen, maar dan hebben we dus geen TV meer. Niet alleen zonde van het geld maar vooral onnodig lijkt ons. Wie o wie kan ons hiermee helpen?

Admin: topic verplaatst naar juiste categorie
icon

Beste antwoord door wjb 27 december 2017, 17:43

Zolang KPN nog niet de vereiste informatie voor het aansluiten van een eigen router heeft gepubliceerd kan je jouw eigen router als tweede router achter de Experia Box plaatsen.
Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Zolang KPN nog niet de vereiste informatie voor het aansluiten van een eigen router heeft gepubliceerd kan je jouw eigen router als tweede router achter de Experia Box plaatsen.
Reputatie 7
Badge +19
Hallo MHE17 en de beste wensen voor het komende jaar. WJB helpt je volgens mij al een heel eind op weg. Kun je uit de voeten met dit antwoord?

Reageer