experiabox

  • 30 november 2012
  • 4 reacties
  • 8602 keer bekeken

ik heb een experiabox speedtouch 780  met hierop aangesloten een nas synology met 2 Tb schijven en hierop zijn 2 buiten webcams aangesloten. ik kan ook op mijn android mobiel en tablet de beelden bekijken. op afstand. Sinds een stroomstoring in augustus lukt het niet meer om de beelden op de tablet en mobiel zichtbaar te krijgen. is er iets met de firewall gebeurd? moet ik deze weer opnieuw instellen en waar kan ik dit doen op de speedtouch. op de pc en laptop thuis in het netwerk lukt het wel om de beeldebn te bekijken alleen niet extern. (buiten het netwerk) Kan iemand mij hiermee helpen. Voorheen heeft het altijd gewerkt.

Dank voor de medewerking. Michael


4 reacties

Reputatie 3
Badge +1
Beste michael01,

Inhoudelijk is er niets veranderd aan de firmware van de st780. Had je ook poorten open te staan in de configuratie? Het kan zijn dat bij de reset alle waardes terug zijn gezet naar fabriekswaardes waardoor de firewall je de beelden niet meer laat zien.

Met vriendelijke groet,

Binne

Dank, maar hoe kan ik het weer zo instellen dat ik weer beelden kan ontvangen op mijn tablet/mobiel?
Reputatie 3
Badge +1
Nadeel is, ik ben niet bekend met de apparatuur die je hebt aangesloten op de experiabox en weet daardoor niet welke poorten je moet open zetten.

waar ik wel benieuwd ben is de dsl lijn waarop je zit. Zou je in een privébericht aan mij je postcode, huisnummer en naam willen sturen?

mvg,

Binne

KPN Webcare Specialist

mijn frustratie is dat alles heeft gewerkt t/m augustus. na een stroomstoring krijg ik het niet meer aan de praat, om mijn ipwebcams te benaderen via tablet of mobiel. Helaas ook niet zelf aangesloten en weet eigenlijk ook niet waar ik het moet zoeken. Men zegt wel dat je de toegang van de ipwebcams opnieuw op de speedtouch 780 moet aansluiten. Als leek zijnde kan ik alleen stap voor stap de handelingen uitvoeren en maar hopen dat ik het ook begrijp wat ik aan het doen ben.

postcode is 3191GD3 Westhoeve

Ik hoop dat je juiste tips heb om het probleem van het benaderen van ipwebcams buiten het netwerk te benaderen.

Alvast dank,

Michael

Reageer