Vraag

Glas lampje gaat niet branden

  • 12 November 2022
  • 9 reacties
  • 80 keer bekeken

Glas lampje op NT brandt niet. Abonnement zou wel moeten werken.

Sms gekregen op 9 nov. dat het aangesloten kon worden.

Paar keer NT en modem van stroom gehaald maar nog niets.

 


9 reacties

Reputatie 7
Badge +18

Hoi @KStet, welkom. 

Ik heb meteen meegekeken. Ik zie inderdaad dat de verbinding actief had moeten zijn. Alleen lijkt er iets mis met de glasvezel. Er komt geen licht binnen. Dan vermoed ik dat er iets niet goed is gepatched in de centrale of dat het mis gaat met de NT. Het glasvezelkastje. 

Ik heb op eerstvolgende beschikbare moment de monteur ingepland. Helaas duurt het nog even. Maar eerder is echt niet mogelijk. :( Hopelijk kan hij/zij het probleem dan oplossen. 

Reputatie 7
Badge +14

Hallo @KStet 

 

Heb je dat glasvezelkastje zelf geïnstalleerd?

Zo ja, is hij dan wel helemaal omhoog geschoven zodat hij erin klikt, moet er dan zo uitzien aan de bovenkant:

 

Hallo, Ja kastje zelf geïnstalleerd en zit helemaal naar boven Ethernet lampje brandt wel.

Hoi @KStet, welkom. 

Ik heb meteen meegekeken. Ik zie inderdaad dat de verbinding actief had moeten zijn. Alleen lijkt er iets mis met de glasvezel. ER komt geen licht binnen. Dan vermoed ik dat er iets niet goed is gepatched in de centrale of dat het mis gaat met de NT. Het glasvezelkastje. 

Ik heb op eerstvolgende beschikbare moment de monteur ingepland. Helaas duurt het nog even. Maar eerder is echt niet mogelijk. :( Hopelijk kan hij/zij het probleem dan oplossen. 

Okee dan wacht ik het even af. Bedankt.

Reputatie 7
Badge +18

Ik hoor nog graag wat er precies mis was. 

Hoi de modem werkt was 1 veel voorkomend aansluit probleem van af buiten was binnen 2 tellen op gelost .

Nu ben ik bezig met wifi de tv ziet de modem voer de pass in maar werkt niet ,krijg steeds de melding probeer het op nieuw.

Moet ik dat aan melden in mijn ip of wat  kan ik doen ,laptop zelfde probleem .

Hoor het graag van u gr Kstet

Ik ben de draad even kwijt, @KStet . Ik neem deze week de topics van @Bart_Z over. Hij had toch een monteur aangestuurd? Of lees ik het verkeerd? 

Alles heb ik op gelost nu had alleen 1 probleem met me wifi komt dat ik de r voor 1 f aan zag .

 

Maar goed alles werkt nu bedankt voor u info gr Kstet

Reputatie 7
Badge +18

Helemaal top. Mocht er nog iets zijn, laat het dan vooral weten. 

Reageer