Beantwoord

Glasvezel in IJmuiden

  • 23 April 2019
  • 4 reacties
  • 820 keer bekeken

Beste,

Kunt u een glasvezelnetwerk aanleggen op de Moergbergplantsoen in IJmuiden?

Mvg
icon

Beste antwoord door Marina_ 23 April 2019, 15:27

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

4 reacties

Reputatie 7
Badge +19
Hoi @Berksz, Helaas is een glasvezelnetwerk niet zo gemakkelijk aan te vragen. Glasvezel wordt aangelegd door KPNnetwerkNL. Op de website https://www.kpnnetwerk.nl kun je via de postcodecheck controleren of en wanneer glasvezel beschikbaar komt om jouw adres. Zodra glasvezel beschikbaar is kun je via www.kpn.com een bestelling voor een KPN abonnement doen. Nog niet alle huizen in Nederland hebben toegang tot het glasvezelnetwerk. Zolang de postcodecheck op https://www.kpnnetwerk.nl geen resultaat geeft staat jouw adres nog niet in de planning voor een glasvezelaansluiting. Het kopernetwerk kan in veel gevallen ook hoge snelheden aan. Ik kan voor je kijken of er mogelijkheden zijn voor een snellere verbinding op jouw adres. Zou je jouw postcode, huisnummer en klantnummer(s) willen toevoegen aan jouw forumprofiel?(deze gegevens zijn alleen inzichtelijk voor ons en voor jezelf) Dan kan ik het voor je nakijken. Stuur je een berichtje als je de gegevens hebt aangevuld? :)

*Admin: Bericht aangepast wegens verkeerde informatie

Reputatie 7
Badge +10
@Marina_ Reggefiber bestaat sinds vorige week niet meer. Alle glasvezel werkzaamheden gaan nu onder de naam van KPN NetwerkNL.
Reputatie 7
Badge +19
Hi @Ward_, Dat is waar ook! 😅 Reggefiber bestaat nog wel, maar in bestaande gebieden communiceren we voorlopig nog met de naam Reggefiber. Verder heb je helemaal gelijk en daarom wil ik @Berksz doorverwijzen naar https://www.kpnnetwerk.nl . 😃
Reputatie 7
Badge +19
@Berksz, We hebben niets meer van je gehoord dus ga ik ervan uit dat je uit de kant met de informatie die is verstrekt. Anders horen we het graag!