Beantwoord

Glasvezel is aangesloten, hoe nu verder?

  • 19 March 2020
  • 2 reacties
  • 175 keer bekeken

Bij ons is het glasvezelkastje aangesloten vandaag. Hoe gaat het nu verder ?

icon

Beste antwoord door Erik van KPN 24 March 2020, 10:11

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

2 reacties

Reputatie 7
Badge +24

Abonnement afsluiten bij KPN. Of heeft u al een abonnement? 

Reputatie 7

Hoi Brodbrielle, welkom op het forum! Ik ga er van uit dat dit het binnenbrengen van de glasvezelkabel is tot aan het kastje, klopt dat? Wat er dan verder gebeurt hangt af van of je al een abonnement hebt afgesloten. Als je dat nog niet hebt gedaan, dan zul je dat eerst moeten doen voor er verder iets gebeurt. Heb je al een abonnement afgesloten dan hangt het er verder vanaf of een installatiemonteur nodig is. Zo niet, dan kun je zelf op de leverdatum (staat in je bevestiging) het pakket installeren. Lukt dit niet, neem dan contact op. Indien nodig kan dan nog een monteur gepland worden. Als een  monteur verplicht is, dan heb je al een afspraak, of krijg je bericht (per e-mail of telefonisch) voor het maken van een afspraak. 

Als je een abonnement hebt afgesloten kan ik dit ook even verder voor je nakijken. Vul in dat geval je forumprofiel in en laat hier weten als je dat gedaan hebt.