Hoe kan ik KPN FON gebruiken?

  • 24 November 2019
  • 3 reacties
  • 1869 keer bekeken

Hoe kan ik kon fon gebruiken

 

Update: door grotere mobiele databundels die je ook in heel de EU kunt gebruiken, is het gebruik van Fon sterk afgenomen. Daarom biedt KPN vanaf 1 augustus 2020 deze dienst niet meer aan. Je kunt nog wel gebruik blijven maken van de overige HotSpots


3 reacties

Reputatie 7
Badge +28

@Twan009 

 

Als je klant bent van KPN, krijg jij heel eenvoudig toegang tot de Fon HotSpots van KPN.

Jij stelt op je huis adres een beetje WiFi beschikbaar voor anderen en krijgt er tot meer dan 20 miljoen Fon HotSpots wereldwijd voor terug. Alleen in Nederland zijn er al 1 miljoen Wifi HotSpots beschikbaar.

  • Eigen Wifi delen is veilig
  • Niet alleen in Nederland maar ook in de rest van de wereld
  • Jouw internet blijft even snel, je merkt er niets van

 

KPN werkt samen met Fon, zodat jij overal gebruik kunt maken van gratis WiFi HotSpots. Fon is een internationaal bedrijf dat in tientallen landen WiFi Hotspots aanbiedt. Het delen van je WiFi met het Fon-netwerk is gegarandeerd veilig. Ook merk je zelf niets van het delen: je kunt gewoon blijven internetten zoals je gewend bent.

 

Hier kan je een account aanmaken : 

https://www.kpn.com/internet/wifi-hotspots/gratis-wifi-met-fon.htm

 

 

Reputatie 7
Badge +17

@Twan009 Welkom op ons Forum, je kan inderdaad een account aanmaken via de link die @Noordzee geeft. 
Het kan alleen NIET als je een V10a hebt. Welke Experiabox heb je? 
Als je bij een KPN FON hotspot in de buurt bent moet je naar https://login.wifi.kpn.com gaan om in te loggen met gebruikersnaam en wachtwoord. 
Als je een 06-nummer van KPN hebt kunnen we de optie ‘KPN Wifi’ aanzetten. Dan ontvang een een SMS met gebruikersnaam en wachtwoord. 

 

Veel Succes!

Reputatie 7
Badge +17

@Twan009 We hebben niets meer van je gehoord dus ga ik ervan uit dat je vraag is beantwoord. Anders weet je ons te vinden!

Reageer