Beantwoord

Hotspot Centerparcs werkt niet op laptop

  • 25 July 2021
  • 1 reactie
  • 5694 keer bekeken

Hallo, ik zit hier op vakantie in centerparcs in Duitsland, ze hebben hier kpn premium wifi voor de zomer, als ik connect met de wifi word ik doorgestuurd naar de kpn logins, maar als ik op de laptop inlog, word ik niet doorgestuurd, maar krijg ik als ik geconnet ben, geen internet, kan iemand mij helpen?

icon

Beste antwoord door Lisa 27 July 2021, 17:11

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

1 reactie

Reputatie 7
Badge +17

Hey @Kane Smaling! Welkom op ons KPN Forum. Ik hoop dat het inmiddels is opgelost, want je bericht is hier twee dagen geleden geplaatst. Voor een vraag over de Premium Hotspots van KPN kun je terecht bij onze telefonische klantenservice of op onze website [KPN HotSpots]. Voor Premium HotSpots hebben we een aparte klantenservice. Wij kunnen je helaas niet de volledige ondersteuning bieden. 

Ik weet natuurlijk wel iets :smile:.. 

Als je wél verbonden bent, maar geen internet hebt, dan is je pc niet goed aangemeld of kan je pc geen ip-adres ophalen. Als je een router hebt hangen in een vakantiehuisje, dan kan het helpen om de router een paar minuten stroomloos te maken. De router hangt vaak in het schoonmaakhok of achter de tv. Mocht je een staplek hebben en dus niet de mogelijkheid hebben de router stroomloos te maken, kan je het beste contact op nemen met de klantenservice. Zij kunnen aan de hand van je persoonlijke inlogcode precies zien welke apparaten zijn ingelogd (dus ook je pc). Soms is een kleine aanpassing nodig in de instellingen van je pc een ip-adres op te kunnen halen/verbinding te maken. Mijn collega's kunnen je hierbij helpen. 

Telefoonnummer KPN Hotspots: 0800-0414 (gratis) 

Ter info:
Om in te loggen op de hotspot ga je naar: https://login.wifi.kpn.com/
Om uit te loggen van de hotspot ga je naar: http://logout.hotspots

 

 

 

Â