Beantwoord

inloggen met KPN lukt niet

  • 5 April 2019
  • 1 reactie
  • 423 keer bekeken

Komen wij aan in centerparcs hebben we tijd om op de pc te gaan en proberen we in te loggen op kpn, lukt ons dat totaal niet. Eerst verbinden we met het internet, dat lukt wel. doen we een internetpagina open krijgen we geen verbinding. Geven we handmatig Http://login.hotspotsvankpn.com/#login, lukt het nog steeds niet. Kan er iemand helpen. Ik denk dat er een of andere instelling op de pc niet juist staat.
icon

Beste antwoord door Alex van KPN 7 April 2019, 16:31

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

1 reactie

Reputatie 7
Badge +24
Hi Adri, welkom hier. Weet je zeker dat je gebruikersnaam en wachtwoord goed zijn? Om welke Centerparks gaat het hier? Hebben andere gebruikers daar wel internetconnectie? Vraag dit ook even na bij de receptie, zie hier ook alle informatie over WiFi bij Centerparks.

Probeer ook deze stappen:

  1. Zet Wifi even uit, wacht een aantal seconden, en zet deze weer aan
  2. Kies handmatig het Wifi netwerk KPN of KPN Fon aan, in plaats van automatisch
  3. Probeer een andere HotSpot, misschien is de limiet van de HotSpot bereikt of is er een storing
  4. Verwijder de cookies op je apparaat via Instellingen, Internet, Menu, Privacy en kies vervolgens voor cookies verwijderen
  5. Voer je KPN Wifi Fon HotSpots account opnieuw in. Je gebruikersnaam bestaat uit een zelfgekozen gebruikersnaam inclusief de toevoeging @kpn-fon.nl. Bijvoorbeeld uwnaam_achternaam@kpn-fon.nl. Let hierbij op het gebruik van hoofd- en kleine letters of je 06-nummer@kpn-fon.nl.
Zou je anders je profiel willen aanvullen met alle relevante gegevens en mij een seintje willen geven als je dit hebt gedaan?