Welkom op het

KPN Forum

Recent online

Interface wijzigen / Mhz wijzigen


Beste KPN,

Met de kabel haal ik 49.06 mbps down / 43.5 up +/-, en met de wifi via een dongel 24.9 mbps down / 18 mbps up +/-.

Ik heb mijn kanaal gewijzigd, dit versterkte het signaal met succes.

Nu wil ik mijn mhz wijzigen van 20 naar 40 mhz, omdat ik niet het aantal mbps haal dat ik met de kabel haal. Uiteraard hoeft dit niet gelijk te zijn aan de kabel, maar het is bijna de helft minder, en dit is nog erg veel.

Het probleem is dat ik de (web)interface niet kan wijzigen, om de mhz te wijzigen, en daarom was ik benieuwd of jullie mij kunnen helpen deze interface wel toe te staan.

De optie om de interface te wijzigen is er niet.

Uit ervaringen van klanten (naar onderzoek via Google) heb ik ondervonden dat dit te maken zou hebben met apparaten met een lage mbps frequentie, die er voor zorgen dat deze interface niet mogelijk is.

Maar ook heb ik gelezen uit topics dat het opgelost is, en dat zij nu wel de interface kunnen wijzigen. Helaas zijn deze oplossingen via "privé berichten" verzonden, en daarom mijn vraag "Hoe kan ik er voor zorgen dat ik deze interface wel kan wijzigen, en dat ik de mhz kan aanpassen?".

Router: Thomson TG789vn
Servicenaam: KPN Experia Box TG789vn

Graag wacht ik uw antwoord / oplossing af.

1 Reactie

Reputatie 6
Badge +22
Dag ldschuitema,

De optie voor wireless N is in de laatste firmwareversie verwijderd uit de opties. Ik moet bekennen, ik heb de beweegredenen hiervoor nog niet weten te achterhalen.

Ik heb de mogelijkheid een Arcadyan V8 op te sturen ter vervanging, kun je je adresgegevens in een privébericht sturen als je hier gebruik van wil maken?

Met vriendelijke groet,

Joran

Reageer