Beantwoord

Internet val ieder uur een paar keer weg

  • 27 April 2019
  • 2 reacties
  • 87 keer bekeken

Sinds drie dagen terug (vanaf woensdag 24 april) valt het internet erg vaak weg. Het wegvallen is ook onregelmatig. Soms gaat het 30 minuten aan een stuk goed, de andere keer valt het binnen 30 minuten vijf keer weg. Dit geldt zowel voor draadloos als bedraad internet (en op verschillende apparaten zoals tablet, smartphone en desktop). Meerdere malen de Experia gereset en van het stroom gehaald en meerdere malen de router gereset en van het stroom gehaald, helaas beide zonder resultaat.

Website van KPN geeft verder aan dat er geen storing zou zijn. Zover bekend geen problemen met TV en telefoon.
icon

Beste antwoord door Lars2TheV 27 April 2019, 19:20

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

2 reacties

Topic mag gesloten worden, na het testen van zowel de Experia box als de router heb ik helaas moeten concluderen dat de router het heeft begeven. Alles loopt nu via de Experia box (en tot nu toe nog geen wegvallend internet gehad, *klopt op hout*).
Aah, dank voor de update @Lars2TheV . Ik begrijp dat je er een eigen router achter had staan? Fijn dat je hier zelf bent achter gekomen.
Mocht er in de toekomst iets misgaan, weet je ons te vinden!