Beantwoord

Internetverbinding regelmatig verbroken (VDSL Bonding)

  • 3 January 2023
  • 159 reacties
  • 2270 keer bekeken

Reputatie 5
Badge +4

Bijna 2 maanden abonnee bij KPN. Het ging goed tot 1e Kerstdag, een SMS met de melding dat er storing was in mijn wijk. Dat kan gebeuren uiteraard, en was ook de volgende dag opgelost. Maar sinds die dag ‘knalt’ mijn verbinding er met grote regelmaat uit. Meerdere keren per dag een spontane reboot van het modem en komt de verbinding weer vanzelf tot stand. maar de laatste paar dagen ook meerdere keren per dag dat de verbinding verbroken is en de rode lampjes op het modem branden. Op dat moment moet ik het modem handmatig weer opstarten om weer verbinding te krijgen. Wij Worden hier niet echt vrolijk van, dus graag hulp!

Screenshot vanuit het modem :

 

 

icon

Beste antwoord door Pierre-vb 14 July 2023, 19:01

Bekijk origineel

159 reacties

Fijn om te horen @Pierre-vb !

Reputatie 7
Badge +5

wat goed om te horen @Pierre-vb 

Reputatie 5
Badge +4

Update na 24 uur in gebruik :

Nog steeds prima. Wat een verademing zeg, nog amper errors en al 24 uur geen zandloper gezien! En een steady 195/60 verbinding.

 

Reputatie 7
Badge +24

Nou, wat fijn om te lezen dit. Ik ben ook blij dat het nu is opgelost. 

Reputatie 5
Badge +4

Zojuist gebeld door de specialist om te vragen hoe de verbinding was i.c.m. de Fritz!box. In 1 woord : perfect. Nog amper foutmeldingen en geen zandlopers meer. De storing is hiermee dan ook afgemeld.

Nogmaals dank voor jullie hulp/advies, het heeft geholpen!

Reputatie 5
Badge +4

Update :

Mijn abonnement loopt eind oktober af en vooruitlopend daarop heb ik maar eens nagevraagd hoe het zit als ik een jaar zou gaan verlengen. Er werd een korting aangeboden welke ik niet onredelijk vond. Maar…..toen ging het over de Fritz!box die ik tot eind oktober kosteloos mocht gebruiken vanwege de slechte verbinding. De Fritz!box werkt perfect en compenseert de slechte lijn, de Experiabox 10 heeft deze compensatie niet in zich.

Maar, er werd meteen bij verteld dat als ik een jaar verleng ik iedere maand 7,49 Euro extra moet gaan bijbetalen om de Fritz!box te mogen behouden. Kosteloos deze te mogen gebruiken is er niet meer bij, terwijl KPN zelf aangaf dat de Fritz!box de enige goede oplossing was om mijn verbinding zonder problemen in tact te houden. Daar ging ik dus niet mee akkoord, en heb helaas mijn KPN abonnement per eind oktober opgezegd. Triest, maar waar.

Werd ik vanmiddag door KPN gebeld met de vraag of ik opgezegd had. Ik zei ja, en ook de reden van de opzegging. Hij vroeg vervolgens of ik de retourdozen al had ontvangen…...ehhhh nee ik heb gisteren pas opgezegd en nog tot eind oktober een lopend abonnement. Oh is dat zo, werd gevraagd….even nakijken. Oh ja, eind oktober zie ik…...heeft u nog verdere vragen? Nee, maar ik had uberhaupt geen vragen, U belt mij toch? Mijn collega zal de retourdozen opsturen…...en dat was het. Pffffff, moeizaam allemaal hoor.

Helaas dat het zo moet lopen.

Reputatie 7
Badge +5

@Alex_P kan jij nog wat doen hierin , zou niet fair zijn m.i zijn als TS opeens moet betalen

Reputatie 7
Badge +24

Dit loopt inderdaad niet helemaal zoals het hoort. 

@Pierre-vb ik heb je een privébericht gestuurd. 

hier ook zelfde probleem met de v10 box die ik ook op aanraden kreeg  had eerst v12. en hier dus ook steeds problemen met verbindingen.

Ook hier dus probleem vanaf wijkkast naar mijn isra punt toe. 11 decemberr gaan ze hier kijken  de grondteam. ik wacht af. ben er ook wel klaar mee zo langzamerhand

Reageer