ISRA punt beschadigd

  • 2 mei 2015
  • 3 reacties
  • 1945 keer bekeken

Wij hebben net een appartement gekocht en wij zien dat het ISRA-punt is opengetrokken (deksel ligt los) zie foto. Op de deksel staat "UITSLUITEND TE OPENEN DOOR KPN PERSONEEL. BIJ OPENEN WORDT AFSLUITMECHANISME ONHERSTELBAAR BESCHADIGD".

https://

Ik ben redelijk technisch en kan het waarschijnlijk zelf herstellen, maar moet ik dat ook doen? Of moet ik KPN laten komen en de kosten proberen te verhalen op de verkoper van het appartement?


3 reacties

Badge
Hallo Derek,

Ik zie dat er stukken isolatie van de kabels af is, is dat de enige schade? En de deksel natuurlijk.

Want als verder alles het goed doet zou u zoiezo een nood reparatie kunnen maken. (isolatietape)

Het lijkt me wel handig dat er een monteur komt om het te maken. Een webcarespecialist weet waarschijnljk wel of dit in rekening wordt gebracht in dit geval. 

Voor eigen intresse : Had u niet in de meterkast gekeken tijdens het bezichtigen of was de schade er toen nog niet? 

Mvg. Thibauld

Reputatie 7
Badge +24
Hallo Derek, 

Gefeliciteerd met de koop van jullie appartement. Een vervelende bijkomstigheid dat je ISRA-punt niet in tact is, maar dit valt te verhelpen. Maak je gebruik van een KPN pakket of ga je dit gebruiken? Als dat het geval is, dan kunnen we een monteur bij je langssturen. Dit kan op werkdagen in tijdsblokken van 2 uur, vanaf 8.00 uur 's ochtends tot 18.00 uur. Wil je me hiervoor dan een privébericht toesturen met hierin de naam van de contractant, je postcode, huisnummer en wanneer het uitkomt dat we een monteur langssturen? 

Met hartelijke groet, 

Cindy

Reputatie 7
Badge +24
Goedemorgen nl_derek, 

Zojuist heb ik je een privébericht toegestuurd met informatie over het repareren van je isra punt. 

Met hartelijke groet, 

Cindy

Reageer