KPN Hotspot probleem

  • 15 augustus 2012
  • 3 reacties
  • 22340 keer bekeken

Hoi,

Ik probeer (zoals ik vele malen eerder heb gedaan) verbinding te maken met een KPN hotspot. Normaal ga ik gewoon naar mijn netwerkencentrum op mijn laptop klik ik verbinding maken met KPN aan en als ik dan mijn browser open gaat hij automatisch naar het inlog portal. Helemaal geen enkel probleem.

Nu probeerde ik het een paar dagen nogmaals en opeens werkte het niet meer. Ik volg dezelfde stappen. Ik maak verbinding via het netwerkcentrum maar als ik dan mijn browser opstart (heb firefox en internet explorer geprobeerd) gaat hij gewoon naar de "ik kan geen verbinding maken" pagina.

Ik heb dit geprobeerd op 2 verschillende laptops beide zonder succes

Verder heb ik op mijn mobiel de KPN hotspot app en die maak wel gewoon verbinding dus het kan niet aan de inlog gegevens liggen volgensmij

Wat moet ik doen zodat ik doorgestuurd wordt naar de portal zodat ik weer gewoon kan inloggen via mijn laptop?


3 reacties

Reputatie 7
Badge +8
je kan een willekeurig adres intikken, bijvoorbeeld http://www.google.nl, als je verbonden bent maar niet ingelogt ga je automatisch naar het inlog portal.

je kan ook automatisch inloggen via een smart client. Met dit programma kun je via de HotSpot meteen internetten. Een voorbeeld van een dergelijke smart client is het gratis programma Devicescape.

http://www.easywifi.com/download

Ik heb al eerder geprobeerd gewoon een willekeurig adres in te toetsen maar geen geluk. Net weer geprobeerd maar nog steeds niets.

Ik heb ook EasyWifi gedownload via de link maar die pakt het ook niet.

Ik ben er wel achter gekomen dat als ik verbinding maak via het netwerkcentrum en dan bij de eigenschappen van de verbinding kijk en op probleem oplossen klik het volgende eruit komt: "Uw computer lijkt correct geconfigureerd te zijn maar het apparaat of de bron (DNS-server) reageert niet" Klik voor Screenshot

Kan het zijn dat de hotspot zelf gewoon niet werkt?

Reputatie 7
Badge +8
heb je de IP/DNS statisch ingesteld, zoja stel deze automatisch in ? aanvullen kun je met combinatie

windowskey en R

volgende achter elkaar intikken.

cmd intikken [enter]

ipconfig /flushdns [enter]

inconfig /release [enter]

ipconfig /renew [enter]

ipconfig /registerdns [enter]

als dat niet helpt kun je hier contact opnemen

https://portal.hotspotsvankpn.com/templates/dispatcher.asp?page_id=2043

Reageer