Vraag

KPN Wifiversterker Vs Samsung smart tv

  • 18 October 2020
  • 5 reacties
  • 54 keer bekeken

Sinds wij de (ronde KPN) wifi versterkers hebben pakt onze Samsung Smart TV de wifi niet meer.

Hij kan het netwerk wel vinden, maar na invoer juiste (!) wachtwoord kan hij er geen verbinding mee maken.

Heel af en toe pakt hij hem wel, maar de volgende dag is de verbinding alweer verbroken. 

Iemand een oplossing om toch draadloos te kunnen verbinden met de Wifi versterker?


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

5 reacties

Reputatie 7
Badge +30

Ha @Pimvdbrink, hoe staat het er nu voor? Heb je de boel aan de praat gekregen? Heb je de mogelijkheid om de Samsung tv een soort reset te geven en dan opnieuw verbinden met de wifi?

Ik heb de tv geheel uit gezet (stekker uit stopcontact) en vervolgens alles weer aangesloten aan aangezet. 
wifi opgezocht en verbonden.. dat ging goed. 
maar de volgende dag weer hetzelfde probleem, geen verbinding! Zo blijven we aan de gang. 
 

Reputatie 7
Badge +30

Wat rot.. Heb je het al eens bekabeld aangesloten? Werkt het dan wel? Heeft jouw tv misschien een firmware update die je kan doen? Verder kan je ook proberen om een hotspot van je telefoon te maken en te kijken of de tv daar wel verbinding mee wil maken. Werkt dat wel, dan is er wellicht een probleem met de combinatie naar de Experia Wifi. Dit kan ik dan intern eens uit laten zoeken!

We hebben de tv nu bekabeld aangesloten en dat werkt wel. Helaas hebben we nu problemen met de mobiele telefoons. Die willen plots niet meer verbinden met WiFi. Telkens de vraag om het wachtwoord in te voeren. Na het opnieuw invoeren van het (juiste) wachtwoord komt er alsnog vaak geen verbinding. 

Reputatie 7
Badge +30

Hè wat irritant.. Je hebt de superwifi punten gewoon gekoppeld en in gebruik genomen? Of heb je zelf nog bepaalde aanpassingen gedaan in de interface? Welke Experia Box gebruik je? Je hebt de superwifi punten draadloos aangesloten? Kan het zijn dat ze te ver van elkaar af staan?