Beantwoord

Leesrechten homepage

  • 16 June 2019
  • 3 reacties
  • 58 keer bekeken

Gebruikers hebben geen leesrecht op mijn homepage. Krijgen de melding, dat deze onveilig is.
icon

Beste antwoord door lnagels 17 June 2019, 16:26

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

3 reacties

Reputatie 7
Badge +30
Hoi LNagels, welkom op het forum! Ik begrijp dat het hier gaat om je KPN homepage. Wat ik denk dat er aan de hand is, is dat de website bij deze mensen geopend wordt als http in plaats van https. Als mensen dan hun browser streng ingesteld hebben staan, dan wordt de pagina niet voor ze weergegeven. Men kan hier voorbij klikken (hoe hangt van de browser af). Wat makkelijker is, is om de link inclusief https te geven/gebruiken. In dat geval zal er geen melding zijn.

In het geval van de KPN homepage wordt het dan https://home.kpn.nl/jouwgebruikersnaam
Hallo Erik_Moderator,

Bedankt voor je reactie. Het probleem is vandaag opgelost via de chat-service van KPN.
Ik startte mijn homepage een subpagina te diep. In het verleden lukte dit altijd, waarschijnlijk omdat ik als eigenaar daar alle rechten heb. Dat het nu niet meer lukt is alleen maar goed. Een pagina hoger starten (wat alle gebruikers behalve ikzelf altijd al deden) werkt gewoon. Er was dus geen probleem, ikzelf was meer het probleem.
Het ging overigens om de homepage http://home.planet.nl/~nagel580
Reputatie 7
Badge +30
Ah, ja dat kan ook inderdaad. Goed dat het op deze manier is opgelost!

Leuke homepage, ook. Ik had geen idee dat er al zolang via de computer gedamd werd. Voor de volledigheid nog: je homepage is ook bereikbaar via een link opgebouwd op de manier zoals ik die in mijn eerste bericht aangaf. Dus in jouw geval: http://home.kpn.nl/nagel580 Je hoeft verder niets met die info te doen, maar dan weet je het gewoon even 🙂