Beantwoord

Melding 'WiFi heeft geen geldige IP-configuratie'. Hoe krijg ik weer internet?

  • 23 November 2021
  • 4 reacties
  • 325 keer bekeken

1,5 week geleden nieuwe experiabox 12 geïnstalleerd. Tot vandaag geen problemen. Nu heb geen internetverbinding meer en krijg de melding 'WiFi heeft geen geldige IP-configuratie'. Dat is mooi waardeloos als je thuis moet werken. Kan ook nergens een telefoonnummer vinden van KPN om storing te melden.

icon

Beste antwoord door Wim Spijker 24 November 2021, 22:35

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

4 reacties

Reputatie 7
Badge +24

Gebruik tijdelijk een kabel. Dan kan je in ieder geval je werk doen.

Het telefoonnummer van KPN is 0800 0402. Heeft u het modem al een keer gereset? Want dat is het eerste wat de KPN medewerker je ook zal laten doen.

Modem al 3x gereset. Niets helpt. Kabel is geen optie. 

Reputatie 7
Badge +16

Goedenavond @Wim Spijker! Vervelend probleem, zeker als het tijdelijk aansluiten van een kabel geen optie is om alsnog te kunnen thuiswerken :slight_frown:

Ervaar je dit probleem met alle apparaten die gebruik maken van de wifi, of één specifiek apparaat? Heb je ook KPN interactieve TV en zo ja: werkt dat nog wel? Hoe zijn de TV ontvangers aangesloten op het modem: bekabeld of draadloos? Heb je naast het modem ook wifi versterkers in gebruik? Alle informatie is welkom, zodat er naar een oplossing gezocht kan worden!

Het snelste contact is via onze klantenservice, het telefoonnummer is al genoemd door Nick83. Heb je al contact opgenomen en is het probleem al opgelost? Lees graag nog een reactie van jou! 

Het probleem is inmiddels verholpen. De WiFi versterkers werkten niet meer.