Beantwoord

Netwerkadapters mt 2360 werken niet meer

  • 3 July 2018
  • 4 reacties
  • 24899 keer bekeken

Na klachten over een slechte ininternetverbinding is een nieuwe experiabox V10 geinstalleerd echter werken de netwerkadapters type MT 2360 nu niet meer, is hier iets aan te doen ?
icon

Beste antwoord door Alex van KPN 6 July 2018, 13:50

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

4 reacties

Reputatie 7
Badge +30
Wat werkt er precies niet meer? Welke lampjes zie je? Ze zijn wel gewoon verbinden met de V10?
Hallo Robin : van de 3 lampjes brandt alleen de middelste niet , de buitenste 2 lampjes zijn groen . De 2e tv ontvanger geeft een foutcode dat er geen verbinding is. 1 adapter is met de kabel aangesloten op de 2e tv uitgang van de experiabox ( door kpn monteur )
De 2e adapter aan de andere kant van de kamer is weer aangesloten op de tv ontvanger HMB 2260 welke dus de foutcode geeft.
B eide adapters zitten rechtstreeks op het lichtnet dus niet in een verlengdoos of iets dergelijks
Reputatie 7
Badge +30
Als het huisje niet meer brand, kan je ze dan eens opnieuw koppelen?
Reputatie 7
Badge +24
Hi Herbie64, welkom op het forum. Als het middelste lampje niet brandt dien je ze inderdaad opnieuw te koppelen, dat lampje geeft namelijk aan of ze wel of niet met elkaar verbonden zijn. Volg deze stappen om de adapters opnieuw te koppelen, onderin kun je de adapters kiezen die je hebt. Als je een ouder model hebt selecteer dan de 200+ versie.