Beantwoord

Nieuwe modem en tv kastjes niet gekregen na wijziging abonnement

  • 16 May 2020
  • 6 reacties
  • 192 keer bekeken

Wij zijn overgestapt op een hussel abonnement met een hogere snelheid en wij zouden een nieuwe modem krijgen met 2 niet kastjes voor de televisie. Hier heb ik al 2x over gebeld en er werd aangegeven dat het zsm zou worden opgestuurd. Heb nu 3 weken later nog steeds niets ontvangen. Wanneer wordt het nu opgestuurd?

 

Admin: titel aangevuld i.v.m. volledigheid en topic verplaatst naar juiste categorie

icon

Beste antwoord door Jasper van KPN 20 May 2020, 11:05

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

6 reacties

Badge +19

Is er een bepaalde rede dat u nieuwe apperatuur zou krijgen want normaal gesproken is dat niet nodig. Welk type modem heeft u nu en welk type ontvangers?

Reputatie 7
Badge +24

Normaal gesproken krijg je helemaal geen nieuwe modem en tv ontvangers. Medewerkers kunnen dat wel beloven, maar ik denk dat ze dat niet eens kunnen doen, ook al zouden ze willen. Apparatuur word alleen vervangen als het defect is. Anders niet.

Reputatie 7

Hoi @JJS2403, bij een wijziging wordt de apparatuur inderdaad niet vervangen, zoals Nick en Joep ook al genoemd hebben. Welke modellen heb je op dit moment precies? Het zou kunnen zijn dat je oudere modellen hebt die bijvoorbeeld geen Netflix ondersteunen. Als dat het geval is kan je ze zelf omruilen via deze tool.

Die van ons zijn 2 jaar oud en we kunnen Netflix bekijken. Vind het niet erg om onze huidige apparatuur te behouden, werken gewoon nog goed. Bedankt voor je antwoord.

Reputatie 7
Badge +24

Die van ons zijn 2 jaar oud en we kunnen Netflix bekijken. Vind het niet erg om onze huidige apparatuur te behouden, werken gewoon nog goed. Bedankt voor je antwoord.

Met een beetje geluk kunt u er nog makkelijk 10 jaar mee doen :thumbsup:

Reputatie 7

Graag gedaan @JJS2403 :slight_smile:  We blijven de apparatuur ook van updates voorzien, waardoor je van de mogelijkheden gebruik kunt blijven maken. Zo zullen ze nog jaren meekunnen :slight_smile: