Beantwoord

ondeugdelijke experiabox

  • 13 November 2019
  • 3 reacties
  • 60 keer bekeken

Vrijdag 8 juni hebben we een blikseminslag gehad waarbij o.a. de experiabox kapot is gegaan. We hebben een nieuwe aangevraagd en ook gekregen, maar sindsdien voortdurend problemen gehad met de wi-fi: van slechte tot perioden dat we helemaal geen wi-fi hadden. We hebben 4 keer de hulp van een automatiseringsbedrijf ingeroepen. Maar ool zij konden het probleem niet vinden. Afgelopen donderdag heeft dit bedrijf hierover wederom contact met uw service (storings-) afdeling gehad. Na eerder geen medewerking te hebben gehad van deze afdeling, was men donderdag wel bereid om een servicemonteur langs te sturen. Uw medewerker kwam gelukkig dezelfde dag. Na onze klachten aangehoord te hebben, de experiabox te hebben bekeken, was hij er al snel uit. Dit bleek een bij KPN bekend probleem bij dit type experiabox te zijn!! Nadat hij het vorige, oude type had geplaatst en geïnstalleerd, bleken al onze problemen met de wifi opgelost! 

Graag zie ik uw voorstel voor compensatie tegemoet voor het feit dat wij 5 maand ergernis en storingen met de wifi hebben gehad, (achteraf onnodige) kosten voor het inschakelen van een automatiseringsbedrijf hebben gemaakt voor het feit dat KPN een ondeugdelijk experiabox heeft geleverd, waarvan bij u BEKEND was dat deze niet naar behoren functioneerde, zonder daarop pro-actief actie te ondernemen. 

 

Graag uw spoedige reactie.

icon

Beste antwoord door Jiske_ 18 November 2019, 10:53

Bekijk origineel

3 reacties

Hallo @Egni66 , uit je reactie begrijp ik dat je een zakelijke klant bent en derhalve is het verstandig met de zakelijke helpdesk contact op te nemen.

 

Badge +19

Bijzonder dat u nu het forum wel weet te vinden.  Als u 9 juni hier of op het zakelijk forum uw probleem had gemeld was het in 2 dagen verholpen geweest. 

Reputatie 5
Badge +7

Hi @Egni66 , welkom op ons KPN forum. Helaas ben je op het particuliere deel beland. Je kan een zakelijke klant bij het zakelijke forum indienen of via de site. 

Reageer