Beantwoord

Opwaarderen internet snelheid

  • 4 May 2019
  • 2 reacties
  • 72 keer bekeken

Is het mogelijk om een snellere internetverbinding te krijgen dan 8 Mb, want er valt thuis bijna niet meer mee te werken. Ik ben al ruim 10 jaar lid van KPN en hoor steeds dat het netwerk zal verbeteren, maar 8 Mb is echt zeer slecht vergeleken veel concurrenten. Is er enig zicht op verbetering in de NABIJE toekomst? Ikbetaal overigens al die tijd wel voor 20 Mb, maar KPN geeft aan dat het telefoonnetwerk het niet aankan. Is dat dan eigenlijk legaal om iets aan te bieden wat je niet kan leveren?
Iemand vergelijkbare ervaringen of beter nog oplossingen?
icon

Beste antwoord door Marcia van KPN 6 May 2019, 12:25

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

2 reacties

Reputatie 7
Badge +21
Hoi @MM in Roomburg Kijk eerst eens op Fourstack wat er volgens KPN mogelijk is op jouw adres.
Reputatie 7
Badge +30
Beste @MM in Roomburg, welkom! Je kunt inderdaad eens een kijkje nemen op bovenstaande website. Daarnaast kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief van KPN NetwerkNL. Dan word je op de hoogte gehouden van de mogelijkheden op jouw adres. Als laatste is wellicht Sneller internet buitengebied een idee? Ik weet niet of dit op jouw adres mogelijk is, maar je kunt dit gemakkelijk controleren.