pairbonding

  • 7 juli 2015
  • 3 reacties
  • 138 keer bekeken

Hallo,

Inmiddels zijn er twee snelheidsverhogingen van ons abonnement geweest waar wij niets van merken.  Volgens de website "netco-fpi-info.fourstack.nl" is op ons adres pairbonding mogelijk waardoor wij wel de maximale snelheid van ons abonnement halen. Wat moeten wij doen om dit te krijgen?


3 reacties

Reputatie 7
Dag , welkom op het forum!

Je kunt ff w8en todat een Webcare Specialist dit voor je oppakt of je kunt gratis met de KS bellen (0800 - 0402).

Hallo Henk,

dankjewel voor de reactie. Bellen kan nog altijd, maar ik wilde even langs deze weg proberen omdat over het algemeen snel gereageerd wordt door een Webcare Specialist. Alles werkt naar behoren, het is dus geen spoed!

Frans

Reputatie 7
Badge +28
Dag Frans,

Ook namens mij welkom op het forum! :D

De reden dat je niets hebt gemerkt van de snelheidsverhogingen is vermoedelijk omdat je nog een abonnement afneemt wat we op dit moment niet meer aanbieden. Het Internet+Bellen Standaard abonnement blijft doorlopen onder dezelfde voorwaarden. 

Sinds 1 juli bieden we een nieuw abonnement aan: Internet Standaard. Hierin zit telefonie inbegrepen en een snelheid tot 60/6Mbit. De kosten van dit abonnement zijn €37,50 per maand, waardoor je nog iets goedkoper uit bent dan nu. De verbinding wordt door een upgrade naar dit abonnement automatisch omgezet naar pairbonding. Als je geïnteresseerd bent in Interactieve TV, kun je er ook voor kiezen om het Alles-in-1 Standaard-abonnement af te sluiten (€60 per maand). Hierbij zit Spotify Premium ook inbegrepen. Wel belangrijk om te weten: door een omzetting gaat een nieuw jaarcontract in.

Als ik je hiermee kan helpen maak ik dat graag in orde. Kun je daarvoor in een privébericht ter verificatie de laatste 3 cijfers van het rekeningnummer sturen en aangeven welk type abonnement je wil afnemen? De omzetting wordt vervolgens na ongeveer 3 weken opgeleverd. In tussentijd wordt een afspraak gemaakt voor een (gratis) monteur om pairbonding te installeren en wordt een nieuwe Experiabox opgestuurd.

Reageer