Beantwoord

super wifi voor klanten die al lang klant zijn

  • 23 February 2020
  • 3 reacties
  • 112 keer bekeken

Waarom geen gratis super wifi voor de klanten die al jaren klant zijn en altijd de KPN trouw zijn gebleven en er voor gezorgd hebben dat de KPN nog groot is nu worden nieuwe klanten beloont en de oude klanten hebben het na kijken en wat zou er gebeuren als alle oude klanten over stappen naar ZIGGO of een ander dan heeft de KPN problemen denk ik dus ik zou zeggen denk hier nog eens goed over na.

icon

Beste antwoord door Nick83 23 February 2020, 15:24

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

3 reacties

Reputatie 7
Badge +24

Omdat da veel teveel zou kosten. De abonnementsprijzen zouden dan fors omhoog moeten om dat te bekostigen. En daar zit niemand op te wachten. Het is beter dat degene die ze nodig heeft ze gewoon zelf koopt. Dan kunnen de mensen die ze niet nodig hebben profiteren van de huidige abonnementsprijzen die dan niet omhoog hoeven voor iets wat ze toch niet zullen gebruiken.

Badge +19

@yjrpw1944 Heb je de wifimanager al gedaan? https://www.kpn.com/internet/wifi/manager.htm#/login Het Kan zo maar zijn dat je 2 gratis experia wifi's krijgt. Deze moeten bekabeld worden aangesloten op de experiabox maar doen hun werk prima. lees dit een keer. Allemaal tips voor goed wifi. https://forum.kpn.com/internet-9/oplossingen-voor-trage-en-wegvallende-wifi-490779

Reputatie 7
Badge +20

Hoi @yjrpw1944, welkom hier. 

Ik kan mij goed voorstellen dat je de Super WiFi punten ook graag zou willen hebben. Nick83 heeft al uitgelegd hoe het zit. Ook Joep1965 geeft tips hoe je WiFi kan verbeteren of zelfs Experia WiFi's kan krijgen. Uiteraard kan je de Super WiFi punten zelf ook aanschaffen via de de webshop