Beantwoord

Te lage snelheid, wanneer upgrade?

  • 31 augustus 2018
  • 10 reacties
  • 343 keer bekeken

Reputatie 1
Ik woon in vreewijk en heb een hele lage snelheid op netco kan geeft ie aan dat ik maximaal maar 19Mbit/s kan halen dus ik vroeg me af wanneer die omhoog zou gaan ik zie graag een reactie alvast bedankt!
icon

Beste antwoord door Dennisk76 31 augustus 2018, 19:01

Lijkt erop dat het nog even voor je gaat duren die upgrade. Geen planning!KPN kan zelf ook niet meer zeggen dan dat daar staat. Een planning wordt met een periode niet langer dan 2 maanden van te voren bekend gemaakt. En dan nog blijft het een planning!
Bekijk origineel

10 reacties

Reputatie 5
Badge +6
Maken ze bij https://www.kpnnetwerk.nl al melding van komende werkzaamheden?

Kpn is druk bezig met de aanleg van VDSL. Met een beetje geluk gaat de snelheid bij mij komende vrijdag omhoog na uitstel van inmiddels bijna 2 jaar. Maar inmiddels weet ik dat deze datum ook weer kan verspringen. Overigens zijn de kasten t.b.v. Deze upgrade al in maart dit jaar geplaatst.

Ik vertel je dit zodat je weet dat wanneer je al een datum hebt het nog heel lang kan gaan duren voordat het echt gerealiseerd is.
Reputatie 1
Ja er staat dat ze ermee bezig zijn bedankt voor je reactie en dat van die datums dat is bij mij ook heel vaak verplaatst
Reputatie 5
Badge +6
Kun je eventueel een schermafdruk plaatsen van de volgende site? https://kpn-compleet-fpi-info.fourstack.nl

Haal je postcode en adres even weg. Eventueel kun je via https://vvdsl.robinflikkema.nl ook veel te weten komen.
Reputatie 1

Reputatie 5
Badge +6
Lijkt erop dat het nog even voor je gaat duren die upgrade. Geen planning!

KPN kan zelf ook niet meer zeggen dan dat daar staat. Een planning wordt met een periode niet langer dan 2 maanden van te voren bekend gemaakt. En dan nog blijft het een planning!
Reputatie 1
Oke jammer maar, bedankt voor je tijd en reactie!!
Reputatie 1
In oktober gaat het dan hopelijk eindelijk gebeuren bedankt en op naar snelle snelheid en internet plezier!!
Reputatie 1
Helaas is de upgrade verplaatst naar q1 2019 denken jullie dat de upgrade nog doorgaat?
Reputatie 7
Badge +29
Zolang er een datum/periode staat, staat de upgrade nog gewoon in de planning. Het komt regelmatig voor dat upgrades opgeschoven worden. Er zijn veel factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Daardoor kan het voorkomen dat de volgorde van upgrades omgegooid wordt 🙂 Afwachten is het devies 🙂
Reputatie 1
Zolang er een datum/periode staat, staat de upgrade nog gewoon in de planning. Het komt regelmatig voor dat upgrades opgeschoven worden. Er zijn veel factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Daardoor kan het voorkomen dat de volgorde van upgrades omgegooid wordt 🙂 Afwachten is het devies :)
De upgrade is weggehaald jammer heb het wel nodig moet het nou doen met 18mbit hij zou naar 98mbit gaan helaas maar,maar even afwachten

Reageer