Thomson TG789vn een upnp

  • 20 december 2012
  • 1 reactie
  • 9482 keer bekeken

Sinds kort heeft de modem Thomson TG789vn een firmware-update gehad met als gevolg dat mijn internet radio problemen geeft. [1] Namelijk dat ik geen zender selecties meer kan maken, er wordt nl. met een error bericht een willekeurige zender geselecteerd. [2] En mijn internet radio wordt in de modem home interfase als Upnp gezien en dat alles was voorheen niet zo. [3] Tevens kan ik geen statisch IP adressen meer toekennen. Want na een (ongecontroleerde) reset van de modem ben ik alle instellingen kwijt!

Ik zou graag terug willen naar de oude situatie waarbij ik mijn randapparatuur kan gebruiken zoals het hoort. Heeft iemand een oplossing voor mij.

Gr. Sunshiny 


1 reactie

Vervelend voor je Sunshiny! Misschien dat het weer werkt als je de interface type verandert naar 802.11 b/g in plaats van de optie b/g/n als mogelijke oplossing en tip. Uiteraard afhankelijk van je huidige instellingen. Al is het beter om een nieuw type modem aan te vragen. Deze krijgen abonnees gratis in bruikleen, na overleg. Dit kan door een KPN Webcare Specialist op dit forum te berichten of door te bellen met het Klantenservice via het nummer: 0800-0402 (24/7 gratis bereikbaar).

Reageer