Beantwoord

Toestemming aansluiten glasvezel

  • 14 January 2021
  • 4 reacties
  • 601 keer bekeken

Klopt het dat jullie mensen langs de deuren sturen om alvast toestemming te geven om glasvezel aan te laten sluiten in huis ?

icon

Beste antwoord door Macabeus 14 January 2021, 12:12

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

4 reacties

Reputatie 6
Badge +7

Ja dat klopt.

Er valt toch wel iets meer over te vertellen zeker ? Komt er vooraf een brief ? Hoe kun je zeker zijn dat er een vertrouwd persoon aan de deur staat ?

Reputatie 6
Badge +7

Vragen om legitimatie? (Waar je vervolgens niks mee kunt want je hebt geen idee hoe die eruit ziet) en brief afwachten maar wie zegt dat dat enge persoon met zijn zelf gemaakte uniform en legitimatiebewijs niet eerst een brief in je bus heeft gestopt?

Het nummer wat hij aangeeft zal ook van handlangers zijn en het KPN nummer 0800-0402 is misschien wel gehacked?

In de wijk is ook geen informatiepunt ingericht, er is niks in het lokale suffertje geschreven en er lopen al dagenlang enge mensen met opvallende kleding rond door je wijk?

 

Beter dus nooit voor vreemde/onbekende mensen de deur open doen en veilig binnen blijven terwijl het leven aan je voorbij trekt?

 

 

 

 

 

Reputatie 7
Badge +24

Er valt toch wel iets meer over te vertellen zeker ? Komt er vooraf een brief ? Hoe kun je zeker zijn dat er een vertrouwd persoon aan de deur staat ?

Zeker, als er ergens glasvezel wordt uitgerold wordt dit op alle mogelijke manieren bij bewoners kenbaar gemaakt. Zeker via de post. Een zekere voorzichtigheid is wel goed, het zou mij echter wel verbazen wanneer oplichters daadwerkelijk een glasvezelkabel zullen aanbrengen tot aan je deur om je huis binnen te dringen. Voor alleen toestemming geven hoeft niemand naar binnen natuurlijk.Â