Beantwoord

Van XS4ALL naar KPN, wat gaat er veranderen?

  • 6 juni 2019
  • 33 reacties
  • 1932 keer bekeken


Toon eerste bericht

33 reacties


Precies, double-natting dus.

OK.
Reputatie 7
Wat ik me wel afvraag met de opname van XS4ALL stapt KPN van de aziaten af of krijgen we keuze uit de Experia's of een Fritzbox ik ga vanwege de inzet op eenvoud uit van het einde van de Fritzen in ieder geval voor nieuwe klanten. Het lijkt me voor bestaande XS4ALL klanten onaanvaardbaar als bij een defect er een Experia wordt toegestuurd.
Ik denk niet dat KPN "van de Aziaten" af zal stappen. Ik denk dat elke nieuwe abonnee sowieso een Experia Box zal ontvangen en als hij/zij wat anders wil dan zal hij/zij daar zelf voor moeten zorgen. Ik kan me wel voorstellen dat de huidige XS4ALL abonnees bij een defect van hun Fritz!Box opnieuw een Fritz!Box zullen ontvangen. De financiële consequenties voor KPN zijn daarvoor te overzien aangezien die Fritz!Boxen niet vaak de geest geven.
Reputatie 6
Badge +7

Wat ik me wel afvraag met de opname van XS4ALL stapt KPN van de aziaten af of krijgen we keuze uit de Experia's of een Fritzbox ik ga vanwege de inzet op eenvoud uit van het einde van de Fritzen in ieder geval voor nieuwe klanten. Het lijkt me voor bestaande XS4ALL klanten onaanvaardbaar als bij een defect er een Experia wordt toegestuurd.Ik denk niet dat KPN "van de Aziaten" af zal stappen. Ik denk dat elke nieuwe abonnee sowieso een Experia Box zal ontvangen en als hij/zij wat anders wil dan zal hij/zij daar zelf voor moeten zorgen. Ik kan me wel voorstellen dat de huidige XS4ALL abonnees bij een defect van hun Fritz!Box opnieuw een Fritz!Box zullen ontvangen. De financiële consequenties voor KPN zijn daarvoor te overzien aangezien die Fritz!Boxen niet vaak de geest geven.

KPN zou ook een modemrouter keuze optie bij de abo's kunnen aangeven waarbij dan de optie met luxe modemrouter op dezelfde prijs uitkomt als XS4ALL. Zie b.v. hoe dat bij de oosterburen ging en gaat: https://zuhauseplus.vodafone.de/internet-telefon/kabel/internet-phone-50.html
Ik vrees dat WJB gelijk heeft dat we bij de Aziatische Experia's blijven er zal vast geen Fritzbox met het label Experia komen bijvoorbeeld.

Modem keuze dat zie ik echt niet gebeuren al zouden we als klanten bereid zijn een hogere abonnements prijs te betalen. Dat past niet in het huidige vereenvoudigings beleid.
Reputatie 6
Badge +7
Ik denk ook dat het in NL eerder de andere kant op gaat, dus ook een optie van helemaal geen modemrouter van de provider. Bij b.v. T-Mobile 4G voor Thuis kan dat (SIM-only) en bij mijn toekomstige glasvezelbuitenaf heb ik ook geen modemrouter optie gekozen. Dat scheelt maar 2,50 per maand, maar ik zet toch sowieso mijn eigen router oplossing in.
Reputatie 7
Als er een volwaardig alternatief zou zijn voor IPTV dan wordt de keuze eenvoudig.

*admin: reclame verwijderd i.v.m. de huisregels
Badge
Als er een volwaardig alternatief zou zijn voor IPTV dan wordt de keuze eenvoudig.

*admin: reclame verwijderd i.v.m. de huisregels

een app op appleTV zou helpen.

Reputatie 7

Interessant, blijkbaar was mijn link naar een een provider die een goedkoop Internet only abonnement aanbiedt teveel van het goede. Deze nette rebel zal het niet meer doen. :wink:

Reageer