Beantwoord

WiFi lampje brandt niet

  • 22 augustus 2019
  • 9 reacties
  • 154 keer bekeken

Reputatie 1
Badge
Waarom brand het WiFi lampje op mijn V10A die ik zaterdag heb ontvangen niet? Terwijl de WiFi ingeschakeld is.
icon

Beste antwoord door Vikash 26 augustus 2019, 14:28

Dat is vreemd. Je kan nog proberen om in te loggen in de webinterface van de ExperiaBox en daar het WiFi netwerk uit- en inschakelen. Ik begrijp dat het vervelend is wanneer het lampje niet brandt, maar het belangrijkste is dat het werkt. 😉
Bekijk origineel

9 reacties

Reputatie 7
Badge +8
Zal misschien wel een bug zijn. Het is dan niet de enige bug van dat ding zijn, wel de minst erge 😉
Reputatie 7
Badge +17
Hoi @leusi1960. Wat vreemd dat het WiFi lampje niet brandt wanneer het wel ingeschakeld is. Heb je al eens geprobeerd om het knopje 2 seconden ingedrukt te houden en dan loslaten. Op deze manier schakel je de WPS functie in. Ik ben erg benieuwd of het lampje dan wel gaat knipperen.
Reputatie 1
Badge
Hoi @Vikash.inderdaad dan gaat het lampje blauw rosé knipperen en gaat dan weer uit.
Reputatie 7
Badge +17
Zou je in dat geval de ExperiaBox eens willen resetten? Wellicht zorgt dat er voor dat het lampje weer gaat branden.
Reputatie 1
Badge
Dat heb ik al twee keer gedaan.
Reputatie 7
Badge +17
Dat is vreemd. Je kan nog proberen om in te loggen in de webinterface van de ExperiaBox en daar het WiFi netwerk uit- en inschakelen. Ik begrijp dat het vervelend is wanneer het lampje niet brandt, maar het belangrijkste is dat het werkt. 😉
Reputatie 7
Badge +17
@leusi1960 Is het nog gelukt om het WiFi lampje aan te zetten?
Reputatie 1
Badge
@Vikash Van alles geprobeerd maar brand níet.
Reputatie 7
Badge +17
Dat is jammer. 😥

Reageer