Vraag

Wifi met versterkers en tv werken niet goed sinds een paar weken

  • 14 September 2021
  • 3 reacties
  • 32 keer bekeken

Heb al een paar weken last van geen  wifi en kan geen tv kijken boven heb 3 verdiepingen heb al 3 wifiversterkers en nog steeds een en al ergenissen heb al verschillende keren geprobeerd om een afspraak te maken met een kpn monteur lukt ook al niet via de site nog ff en (...)

*Admin: Titel aangepast i.v.m. vindbaarheid

*Admin: bericht aangepast i.v.m. taalgebruik


3 reacties

Reputatie 7
Badge +20

Welke versterkers heeft u? Zijn die bekabeld aangesloten? 

Reputatie 7

Welke wifi "versterkers" gebruik je, de oude vertrouwde witte vierkante KPN WiFi "versterker", de zwarte Experia WiFi of de witte ronde "super"WiFi?

Hoe zijn ze aangesloten op de Experia Box, via een netwerkkabel, via een "draadloze" verbindingsset of via wifi?

Als via een "draadloze" verbindingsset, welke?

Gebruik je ook switches? Zo ja, welke?

Reputatie 7
Badge +20

Hallo @Chunesca Thomas Welkom hier op het KPN forum! Hier kun je in gesprek gaan met onze community! Onze community bestaat uit onze klanten en mensen met interesse in onze diensten en producten. Onze community heeft heel veel kennis in huis en op bijna alle vragen kun je hier het antwoord vinden. Als je een vraag stelt is het belangrijk om zo veel mogelijk informatie te geven: hoe meer je vertelt over je situatie, des te makkelijker wordt het voor de leden van de community om je verder te helpen. Heb je al naar de vragen van Nick en Wjb kunnen kijken? 

De gesprekken tussen de forumgebruikers worden overigens begeleid door moderators, zoals ik. Wij werken voor KPN en zorgen dat allen informatie goed vindbaar is. Zo heeft niet alleen de vraagsteller iets aan het antwoord, maar kan elke meelezer er van profiteren. We letten ook op goede naleving van de huisregels, waar onder andere in staat dat we het gebruik van scheldwoorden niet toestaan. Om die reden heb ik je bericht iets aangepast. 

Reageer