Beantwoord

WIFI op de begane grond (verst weg van modem op 2e etage, maar zowel op 2e etage als op 1e etage 2 nieuwe zwarte bedrade WIFI Experia)

  • 31 January 2019
  • 2 reacties
  • 80 keer bekeken

De laatste maanden ondervinden wij zeer veel problemen met de WiFi verbinding thuis via de Experia Box v8. Apparaten vinden de WiFi wel maar krijgen dan de melding "internetverbinding niet mogelijk". Ook valt de WiFi verbinding regelmatig weg - zonder een vindbare oorzaak.
We hebben echt al van alles geprobeerd, resetten, ander kanaal etc. etc.. ook naar aanleiding van andere berichten op de site.
De WiFi verbinding van de Experia Box v8 is inmiddels zo slecht dat hierdoor ook problemen lijken te ontstaan. De 2 WIFI EXPERIA (de nieuwe zwarte) bieden ook geen uitkomst. Op andere WiFi points, bijvoorbeeld op werk of op school ondervinden we geen enkel probleem met de WiFi verbinding. Maar juist thuis - waar we die het meest gebruiken - werkt het totaal niet meer tot tevredenheid. Het is dus geen kwestie van snelheid of zo maar gewoon dat er steeds vaker geen verbinding met de WiFi gemaakt kan worden, terwijl het internet (op de bekabelde computer) gewoon goed werkt. Wellicht kan een Experia Box v10(a?) uitkomst bieden......
icon

Beste antwoord door Marina_ 2 February 2019, 11:41

Bekijk origineel

2 reacties

Klantenservice laat monteur afspraak maken, nemen zij dan ook nieuwe Experia Box(en) mee om e.e.a. uit te proberen?
Reputatie 7
Badge +19
Goedemorgen @Sinds1999HetNet, Welkom op het forum. Wat fijn dat er een monteur langs komt om jouw verbinding op locatie te onderzoeken. Hopelijk is de oorzaak van je wegvallende verbinding snel gevonden. Mocht een nieuw modem noodzakelijk zijn, dan heeft de monteur een nieuwe Experiabox achter de hand. Zo niet, dan zorgt de monteur alsnog voor een nieuw modem. Laat je hier de afloop nog even weten? Als je nog vragen hebt n.a.v het bezoek van de monteur, dan kun je ze uiteraard hier stellen en help ik je verder.

Reageer