Beantwoord

woon in "buitengebied"

  • 18 november 2015
  • 2 reacties
  • 345 keer bekeken

Hallo KPN,

bij ons in de wijk is vanwege de grote afstand tot de centrale GEEN DSL of andere verbinding mogelijk waardoor internet alleen mogelijk is via de kabel. Dit is m.i een door de overheid goedgekeurde monopolie omdat alleen de kabelaar internet kan leveren. 

Fourstack: "Op dit adres kan geen (DSL) dienst geleverd worden vanwege de grote afstand tot de centrale" (zie: Admin: link weggehaald omwille van privacy)

vraag 1: Ik hoorde laatst op het nieuws dat KPN de mogelijkheid gaat onderzoeken om internet te kunnen leveren in de buitengebieden, zei het door opgrading van de koperkabels danwel door plaatsing van een 4G-modem. Wat zijn de criteria die KPN gaat hanteren in deze en kan iemand zich melden als deze denkt hiervoor in aanmerking te komen?

vraag 2: Een onderzoek op Fourstack leert me dat een upgrade gepland staat voor het 2e kwartaal van 2017, wat zal er dan gaan gebeuren? een koperupgrade of glasvezel?

Met vriendelijke groet,

Fam. Krom

icon

Beste antwoord door PeterG 18 november 2015, 13:12

Koper en glas niet beschikbaar geeft fourstack op zijn postcode, Robin ;)Ik zie dat er voor half 2017 zélfs wel VVDSL gepland staat. Dat is mooi! Dat is een koper upgrade.Tot die tijd zou je in aanmerking komen voor http://www.kpn.com/buitengebied . Helaas ook niet beschikbaar op dat adres.Blijft dus als énige mogelijkheid de coax kabel momenteel.Admin: Link weggehaald omwille van privacy (PeterG: tekst aangepast)

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +30
Hoi,

1. https://www.kpn.com/prive/tv-internet-bellen/internet-buitengebied.htm

2. Wat staat er dan op fourstack?

Robin
Reputatie 7
Koper en glas niet beschikbaar geeft fourstack op zijn postcode, Robin ;)

Ik zie dat er voor half 2017 zélfs wel VVDSL gepland staat. Dat is mooi! Dat is een koper upgrade.

Tot die tijd zou je in aanmerking komen voor http://www.kpn.com/buitengebied . Helaas ook niet beschikbaar op dat adres.

Blijft dus als énige mogelijkheid de coax kabel momenteel.

Admin: Link weggehaald omwille van privacy (PeterG: tekst aangepast)


Reageer