Vraag

Xbox icm Experia Wifi

  • 26 oktober 2018
  • 59 reacties
  • 2253 keer bekeken


Toon eerste bericht

59 reacties

Is er wellicht een update gepushed de afgelopen dagen, aangezien ik er sinds gister ook last van heb.
Ik heb 2 wifi versterkers (bedraad) sinds een aantal weken en deze werkten prima, ook met de xbox ( gebruik deze niet heel vaak dus 80% zeker) Echter sinds gister, kan de xbox geen connectie meer maken met wifi.
Reputatie 7
Badge +28
We zijn bezig met de uitrol van nieuwe firmware voor de Experia Box V10, meer daarover lees je in dit topic. Heb je toevallig een V10? Misschien dat het dan daar aan ligt. Wat je dan nog even zou kunnen is herstart en/of reset van je V10 en even kijken of dat helpt.

Voor de Experia Wifi is de update nog niet begonnen. We verwachten deze wel op relatief korte termijn. Zodra daar de datum voor bekend is, zullen we dat ook aangeven hier.
Neej ik heb nog een oude V9. Komt hier ook nog een update voor uit? Zo niet, ben ik benieuwd of het na de update met een V10 wel werkt.
Reputatie 7
Badge +28

Er staan op korte termijn geen updates gepland voor de V9, verder in de toekomst kan ik ook niet kijken. Is er aan jouw kant iets veranderd tussen toen het nog wel werkte en niet meer?

Zover ik kan bedenken is er niets veranderd. Ik weet wel dat ik de 2e bedraade versterker een tijdje later heb geinstalleerd dan de 1e. Dit omdat ik er achter kwam dat de wifi van de ExperiaBox hiermee gedisabled werd en ik dus op de beneden verdieping slechter internet had.

Mijn gevoel zegt nu dat het pas na de 2e versterker niet meer werkte. Zou dat een aanknopingspunt kunnen zijn? Ik kan een deze dagen even testen, wanneer ik 1 versterker er weer tussenuit haal.

Ik heb zojuist getest met 1 versterker uitgeschakeld, maar krijg helaas de zelfde melding dat de Xbox one niet kan connecten met het wifinerwerk.

Reputatie 7
Badge +28

Zou je dan eens de hele installatie van de Experia Wifi opnieuw willen doen? Waarbij je dan eerst ook de wifi van de V9 weer aanzet om even te testen of de XBox dan wel werkt. Zo ja, installeer de beide Experia Wifi opnieuw en test of de XBox dan ook nog werkt.

Hoi @Erik_ ,

 

Is de update inmiddels al uit?

en dan bedoel ik voor de v10 en de experia wifi extenders?

dan wil ik namelijk weer is een poging wagen om te kijken of nu alles wel correct werkt.

 

groetjes Chris

Reputatie 7
Badge +28

Alleen voor de V10, die voor de Experia Wifi hebben we nog geen datum voor.

Reageer