Beantwoord

Ziggo rekent 16 euro

  • 26 November 2019
  • 5 reacties
  • 94 keer bekeken

Fair: heb een KPN compleet, waarom houdt Ziggo nog steeds ongeveer € 16 in"

 

Admin, titel aangevuld i.v.m. volledigheid

icon

Beste antwoord door Jasper van KPN 29 November 2019, 20:40

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

5 reacties

Dit is het forum van KPN. Hiervoor zul je toch echt bij Ziggo moeten zijn.

Wat levert Ziggo voor dat bedrag, is het mogelijk het netwerk, kabel en/of onderhoud?? Of behoort dit netwerk ook aan KPN…?

Hallo @Fair, dan heb je bij Ziggo nog een standaard tv-abonnement (Kabel TV) lopen analoog/digitaal en zo'n abo kost ongeveer dat bedrag, afhankelijk van de regio waar je woont.

Dit staat geheel los van het KPN-netwerk en heeft KPN ook niets mee van doen, daarvoor moet je echt bij Ziggo zijn.

Wat levert Ziggo voor dat bedrag, is het mogelijk het netwerk, kabel en/of onderhoud?? Of behoort dit netwerk ook aan KPN…?

Nee, Ziggo heeft z'n eigen (coax) netwerk. Daar heeft KPN niets mee van doen.

Reputatie 7

Hallo @Fair, welkom bij ons op het forum. Wij hebben een eigen netwerk, we maken geen gebruik van een Ziggo netwerk. Het enige wat wij van Ziggo aanbieden is het Ziggo Sport Totaal zenderpakket.

Waar zie je dat Ziggo 16 euro inhoudt? Als dat een afschrijving of factuur is van Ziggo zelf, kunnen wij daar niets over inzien. Dan is het iets los van ons bij Ziggo, je kunt dan het beste contact met hen opnemen zoals Casey, Jan en Henk ook al benoemen.