Bespaar €2,50 of €4,99 per maand als je niet KPN compleet bent


Reputatie 7
Ook als je niet KPN compleet bent, omdat je jouw mobiele telefonie niet bij KPN wilt onderbrengen, is er toch de mogelijkheid om €2,50 of €4,99 per maand te besparen op jouw abonnement indien je FOX Sports Eredivisie of het Pluspakket hebt geabonneerd.
Bestel het 500MB Mobiel Internet met 4G abonnement voor tablet of 4G dongle.
Deze kost i.p.v. €15,- nu €10,- per maand en doordat je KPN compleet wordt krijg je daar dus nog eens €5,- per maand korting op en wordt de databundel verdubbeld. De meerkosten zijn dus €5,- per maand voor een 1GB databundel.

Omdat je nu KPN compleet bent wordt FOX Sports Eredivisie of het Pluspakket gratis en daarmee bespaar je dan weer €7,50 of €9,99.

Een simpel rekensommetje leert ons dat er onder de streep een besparing van €2,50 (FOX Sports Eredivisie) of €4,99 (Pluspakket) overblijft.

Zo wordt 1GB Internet inderdaad wel "extra voordelig". 😉

Zelfs al zou je die simkaart gewoon in een lade opbergen en niet gebruiken, toch ben je goedkoper uit. In mijn geval gaat de kaart als tweede sim-kaart in de OnePlus 5T van mijn zoon geplaatst worden zodat hij naast zijn T-Mobile prepaid (SIM-1) voor bellen en smsen een KPN Internet 4G (SIM-2) databundel tot zijn beschikking heeft voor het geval hij eens van wifi verstoten is en toch even op Internet moet zijn.


3 reacties

Reputatie 7
Ik betaal nu dus €5,- per maand voor een "Mobiel Internet" abonnement met een 1GB databundel en daardoor krijg ik €9,99 korting op mijn Pluspakket. Ik krijg dus €4,99 toe voor dat abonnement. 😉

Bij welke provider lukt het je om geld toe te krijgen door een extra product af te nemen? Juist, bij KPN.
Eind juni heb ik ook al mijn 500Mbps glasvezelabonnement teruggezet naar 100Mbps zodat deze zonder extra kosten in juli weer verhoogd werd naar 200Mbps waardoor ik €8,- per maand bespaar. En nu dus dit "Mobiel Internet" abonnement afgesloten waardoor ik onder de streep €4,99 per maand bespaar. Dat is dan samen toch een besparing van €12,99 per maand ofwel €155,88 per jaar. 😀
Reputatie 7
Zojuist de SIM kaart geactiveerd en in de OnePlus 5T van mijn zoon geplaatst.
Hij blij met wat mobiele data, ik blij met een besparing van €4,99 per maand. ☺
Reputatie 7
KPN Compleet is afgelopen nacht volledig geactiveerd. ☺

Hierdoor is de €5,- KPN Compleet korting ook actief geworden.
Als laatste rest de controle van de eerste factuur om te zien of alle kortingen correct verwerkt worden.

Reageer